Aracımın koltuk tabanından 1 aydır artarak gelen bi koku var, nasıl çözerim?

Arkadaşlar merhaba Hikaye şöyle; Aracın ön koltuk tabanına süt dökülüyor, daha sonra yüzeysel bir temizlik yapılıyor, 1 ay kadar koku artarak devam ediyor. 1 ay sonra alt keçelerine kadar değişiyor taban. Ozon vb. İşlemler yapılıyor. Bu araç sonra bana geliyor. Başlarda bir şey yoktu, sanırım bakteri oluşmaya başladı tekrardan. Ne yapmam lazım acaba? İnternette FORSCHER markasının bir kaç ürünü var işe yarar mı acaba ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

Aynı koku benimde başıma geldi ama benimki balıktı bir ara arabayı denize atmaya kadar düşündüm sonra hallettim çok şükür

Ö

ankarada deniz olsa atacam bende

Murat Dörtdemir 6 yıl

Murat Dörtdemir hocam çözümünü yazıyorum ok olurmu

Özkan Körteke 6 yıl

Özkan Körteke bekliyorum hocam

Murat Dörtdemir 6 yıl

Murat Dörtdemir kardeşim öncelikle koltuğu sok basınçlı suyla iyice bir yıka yada oto yıkamaya ver o yıkasın sonra kuruma esnasında sonax ın ufak reçineli bi kokusu var onu al alt taraftan ve koltuğun üstüne boşluk bırakmadan sık... Sonra bir defa daha yıkamaya götür bir defa daha sonax spreyiyle yaparsan olur.

Özkan Körteke 6 yıl

Eyw kardeşim ancak koltukta sıkıntı yok, dökülen süt yalnızca tabana ve paspaslara gelmiş. Koltukla ilgili bir sıkıntı yok. Tabanın keçesi değişti aynı şeyler paspas altı içinde uygulanabilir mi ?

Murat Dörtdemir 6 yıl

Murat Dörtdemir aynı şekilde uygulayabilirsin... Oto yıkamaya götür oraya basınçlı su tutsunlar ama su tutuan yerin etrafını kara şeklinde kapat kokan su dağılmasın.

Özkan Körteke 6 yıl

Özkan Körteke valla bir kuaför yapıldı 750 tl gitti istanbulda ama ankaradakilere birdaha götüreyim o zaman son çare. Teşekkür ederim

Murat Dörtdemir 6 yıl

Murat Dörtdemir hocam kuaförlük iş değil o... Onlar sadece sabunlu bezle siler geçer. Benim arabanın arka bagajına halden aldığım 3 kasa balığın suyu aktı. Arabaya binen arabada ceset olduğuna inanıyordu.. Halimi sen düşün. Ben öyle kurtuldum. Sana masrafı en faz 50 tl felan.

Özkan Körteke 6 yıl

Murat Dörtdemir ufak ince uzun bi şişe sonax da ağır reçine kokuyor.

Özkan Körteke 6 yıl

Özkan Körteke reçine kokusuna razıyım ben Teşekkürler bilgilendirmeler için hocam. Deneyeceği, bu ay kurtulcam o kokudan :))

Murat Dörtdemir 6 yıl

3 saatlik işi var hocam dert etme... Ne diyorum 25 kilo balık suyu döküldü bagaja arabada sabahları 10 kedi bekliyordu beni :))

Özkan Körteke 6 yıl

Özkan Körteke ahaha hocam iyi kurtulmuşsun sen o zaman geçmiş olsun, darısı bana olsun

Murat Dörtdemir 6 yıl