Aşıları yaptırmadığı halde bebeğinde süt-besin alerjisi olan var mı?

Aşıları yaptırmadığı halde bebeğinde süt-besin alerjisi olan var mı?
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

18 aydan sonrakiler zaten rapel doz. İlkleri korudu mı korumadi mı gelin ikincileri yapalım demek. Zararın neresinden donerseniz kâr. Aşı ve ilaç sektörü dev. Dünyanın tüm ülkelerine hükmediyorlar o kadar dev... Senin bebenin sağlığı umurlarinda mı sence? Yaptırma arkadaşım...

D

aslinda bende oyle dusunuyorum galiba yaptirmiycam.. Yahu zatem 5 yasinda 6 yasinda yeniden yapiyorlar. En azindan bunyeleri kuvvetli oluyor o donemde.

Sibel Fatih 5 yıl

Bir çok aşı 2-3 yaştan sonra yapılmıyor. 18 ayda hepatit a var. Okullarda kreşlerde salgını olur. Şiddetli karaciğer yetmezliği yapar. 18 aydaki diğer aşılar, hatırlatma dozudur bir salıncası yoktur.

Aslı Tüzek 5 yıl

Aşılar ucuzdur. Karlı bir piyasa değildir. Zaten zarar vermek isteyen suya mamaya beze katar. Neden tek tek uğraşsın. Tetanoz hastası kasılarak bilinç açık ama ağrılı bir ölüm yaşar. Aşılardan sonra görünmez oldu. Fotoğraf gösterecektim içim elvermedi ama googleye neonatal tetanoz yazınca çıkıyor.

Aslı Tüzek 5 yıl

Bu erişkindeki halinin çizimi

com-orej9tyxpxal0hurqp0v.jpg

Aslı Tüzek 5 yıl

Artık yıllardır hiç görmediğimiz hastalıklar geri geldi boğmaca, kızamık,tetanoz... aşısız çocuklarda görüyoruz bu tabloları maalesef Allah kimsenin evladına böyle ölüm yaşatmasın

Derya Soyaklı 5 yıl