Batıda en yaşanılabilir yer neresidir?

Çanakkale-Antalya-Dalaman-Milas-Isparta-İzmir-İzmit. Hangisi daha yaşanabilir?
Ev Kiraları-Fiyatları
Pahalılık ve İmkanlar???
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Canakkale'de ogrenciyim. Izmit'te yaşıyordum. Canakkale kiralari ucmus durumda su an ama minik bir sehir. Kafa rahatlığı vaadediyor. Imkanlari gelismis degil henüz ama mevzu imkan degilse "ben imkanlarimi yarattim huzurlu olmak istiyorum"sa kesinlikle Canakkale. Izmit büyük yer. Imkanlari cok ama Istanbulvari oldu artik. Uygun fiyata ev bulayim imkanlarindan da yararlanayim deyince ulaşıma verdiğiniz para yine pek bir coskulu oluyor. Gereksiz kalabalik ve karışık. Insanlar halâ sığ zihniyetteler. Aksam 8den sonra hayat neredeyse biter. Canakkale oyle degildir. Isten ciktiktan sonra bir yere gideyim arkadaslarimla goruseyim ve bundan keyif alayim luksu vardir. Izmit'te isten ciktiktan sonra trafiğe girmeden eve nasıl giderim, insanlara carpmadan yolda nasil yururum fikirleri dolanir akilda. Imkani firsati bol ama pek huzur aranacak bir yer degil. Kira fiyatlari da bence Canakkale ile cok farkli degil. Izmitte is yerinize oldukca uzak toplu yerlesim alanlarinda 500 liraya ev bulabilirsiniz. Ulasimi da katinca yine aylik en az 600-650 lira eder. Canakkalede isinize yurume mesafesinde de bu fiyata ev bulmak mumkun.

S

Çanakkalede 600-650 tl evler nasıldır? Evimin güzel olmasını istiyorum. Taşındığım yerde kız arkadaşımla evlenip yuva kurmak istiyorum.

Semih Erezz 6 yıl

Ben su an 1+1 evde kaliyorum. Ev maksimum 6 yilliktir. Kiram 550 lira, site oldugu icin de 25 lira aidati var. Canakkalede emlak sektoru son 4 yildir artti. Cok fazla yeni yapilanma var. Ararsaniz iyi arastirirsaniz bulursunuz. Bulunamaz diye bir sey yok ama ne kadar gecikirseniz o kadar artacak fiyatlar. 4. Yilim burada geldigim ilk yil 500 liraya 2+1 bulunabiliyordu, su an hicbir yerde yok boyle bir sey mesela. Yine dedigim gibi araninca bulunur. Sehir yasanacak sehir. Izmit'e gittigimde 3. gunden sonra disari cikmak istemiyorum ve Canakkale kesinlikle daha guvenilir. Digerlerini bilmiyorum ama ikisi arasinda kalsam Canakkale'yi secerim.

Semiha Şerefli 6 yıl