Bim neden ucuz?

com-6v6u7nn49hl6edntliji.jpg
Bim neden ucuz?
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Arkadaşlar ben fırıncıyım. Fırıncılar bim'e ekmek vermek için en dip fiyatlari veriyolar. Ondan sonrada ekmegin maliyetini dusurmek icin herseyi yapiyolar ama yinede zarar ediyolar ve bir sene sonrada batıyorlar. Yani ucuzluk =sağlıksız urunler ekmekten biliyorum.

M

Kalite maaleseff pahadadır..

Adam Turkun 6 yıl

Ee biraz oyle. Cok ekmek satcam hesabı. Bütün şartları kabul ediyolar. Bime ekmek verip karlı çıkanı daha gormedim emin olun.

Musa Aslantas 6 yıl

Bimde odun ekmeginin fiyati kaç para

Musa Aslantas 6 yıl

80 kuruş mu neydi sanırım.. Bimden ekmek almam pek..

Adam Turkun 6 yıl

Ekmegin maliyeti 70 krş ve bim ekmegi 55_60 krş ekmek aliyo.

Musa Aslantas 6 yıl

Bime ekmek verip batıyorsa kalite düşük değil demektir. Asıl bime ekmek verip yaşıyorsa bi sıkıntı olabilir.

Rusuhi Genoğlu 6 yıl

Musa Aslantas, bime çok fazla sayıda ekmek satmıyor mu ? Yani o ekmeği perakende satsa belki satılmıcak o kadar gibi.. Sonuçta fırının kendi elinde bu.. Satmayabilir bime..

Adam Turkun 6 yıl

Satmayabilir ama fırıncı 1000_1500 gibi rakamlar duyunca duramiyor surumden kazanirim diyo ama 1_2 sene sonrada nallari dikmis oluyor.

Musa Aslantas 6 yıl

İşte bu da fırının sahibinin hatası.. Hata onda maalesef.. Eline hesap makinesini hesaplıcak.. Ekmek yapımında kullanılan malzemelere zam yapılabilcek fiyatını da hesaplıcak.. Hatta ve hatta enflasyon oranlarını da hesaplamalı.. Gelirnin ve giderinin ne kadar olcağını hesaplamalı.. Hesapsız kitapsız bu işler maalesef olmaz..

Adam Turkun 6 yıl

E işte fırın açanlar hep üniversite mezunları filan değil. Unune gelen firin açıyo.

Musa Aslantas 6 yıl

Üniverste mezunu olup olmamayla ilgili değil bu.. İşletme, ekonomi,maliye vs gibi bazı şeyleri en az yüzeysel düzeyde bilmesi lazım..

Adam Turkun 6 yıl