Bir öğretmen okul müdürünü bimere şikayet edebilir mi?

İyi akşamlar,
bir öğretmen okul mdr ünü Bimer'e şikayet edebilir mi?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
115
115 CEVAP

Eder tabii neden etmesin ki? (İmza: Şikayet edilmiş ve hiçbir iddia geçerli olmadığı halde kendisini sürgüne gönderen müfettiş tarafından bir ay sonra "hocam kusura bakma, böyle karar vermem gerekiyordu, hakkını helal et" denilerek teselli edilmiş emekli bir okul müdürü. Okulun adı Antalya Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesi. Yıl 2013. O okuldan arkadaşlarınız varsa sorabilirsiniz.) Aaaa, ben bu satırları yazarken bir beden eğitimi öğretmeni yorum yazmış. Müdürlüğüm süresince 5 beden eğitimi öğretmeni ile çalıştım, sadece biri hakkını veren öğretmendi, diğerleri laylay lom ders işliyorlardı ve ben gördükçe azarlıyordum. En sonuncusu şikayetçiler arasındaydı. Ben sürgüne gittikten sonra tezgahı kuran, öğretmencikleri kışkırtan vekil milli eğitim müdürü, onu müdür vekili yaptı. Yaşasın laylay lom beden eğitimciler.. Durmak yok şikayete devam, ama unutmayın sizi kışkırtanlardan kınaları önceden alın. bakın benimki işi garantiye almış.

O

Siz kimi ne hakla azarlıyorsunuz. İnanılır gibi değil. Burda bunu söyleyebiliryosunuz. Anlaşılan Müdürlüğün hakkını iyi vermişsiniz.

Hüseyin Sarıçoğlu 6 yıl

Hüseyin Sarıçoğlu Otuz beşe bakla, ben onlarla Allah huzurunda hesaplaşacağım, müfettiş bozuntuları 53 sayfalık 12 ayrı dilekçemin bir satırına bile gerekçe yazmadan, "gereken inceleme yapılmıştır" şeklinde cevap yazdılar. Allah huzurunda hesap soracaklarıma sizi de ekledim. Ben sizi unuturum ama Allah hatırlatacaktır. O güne kadar içiniz rahat olsun, ne kadar kına yeter?

Osman Zoroğlan 6 yıl

Mahkemeye gitseydiniz

Zeki Şengil 6 yıl

Dikkat edin haliniz hal değil Osman Zoroğlan senin defter bakkal defterine dönmüş bırakta hesabı Yüce Rabbim yapsın, senin defter değil.

Hüseyin Sarıçoğlu 6 yıl

Seni bu üslubunla müdürlük koltuğunda bir gün oturtanlarda kabahat. Maden işini çok iyi yapıyodun Eksik bi durum varsa yazıyla tebliğ etseydin, ne hakla birini azarlayabiliyosn.

Ömer Aburşu 6 yıl

Kendini Uzm. ÖğrtM. A mı sanmış

Burak Yıllı 6 yıl

Burak Yıllı kardeşim keşke hepsi onun gibi olsa hallere baksana

Ömer Aburşu 6 yıl

Hiç deme kardeşim o koltuğa oturunca insanlığından ve vicdanından ödün veren nerden geldiğini bilmeyen herkese mesleğini öğretebileceğini zannedenlerle dolarsa vay haline keşke bizim müdürümüz olsaydı kim kime neyi öğretiyordu görürdük

Burak Yıllı 6 yıl

Müdürseniz müdürsünüz ne hakla öğretmeni azarlayabilirsiniz. Tutanak tutsaydınız çok biliyorsanız. O müfettişin ellerinden öperim

Merve Sabırlı 6 yıl

Zeki Şengil Mahkemeye gitmeyi de düşündüm, ama önce normal yolları tecih ettim. 15 dakika içinde emekli olmaya karar verdiğim için bir bunalım, bir kararsızlık süreci yaşadım. Dilekçemi yazıyorum, madde madde itirazlarımı yazıyorum, bir madde bile dikkate alınmadan 12 ayrı dilekçeye toptan "gereken inceleme yapılmış, soruşturmaya gerek duyulmamıştır cevabı veriliyordu. Son yazdığım dilekçeyi 2016 Kasımında yazdım ve gönderemeden rafta bekliyor.

Osman Zoroğlan 6 yıl

Hüseyin Sarıçoğlu En güvendiğin insanların, kendi teklifinle müdür yardımcısı olmasını sağladığın insanların tokatını yersen elbette halin hal olmaz. Ben herhangi bir defter tutmadım, Allah'ın defterinden daha muhkem bir defter görmüyorum zaten. Ama bilir bilmez buradan yorum yazanları da Allah'a havale ettim. Bu gün onların kılı bile kıpırdamayacak ama Allah'ın huzurunda nasıl titrediklerine hep birlikte şahit olacağız inşallah.

Osman Zoroğlan 6 yıl

Ömer Aburşu Evet o dediğini yapmadım, çünkü öğretmenciklerin bir de sarı zarf sendromu var. Sözle anlayacaklarını sanıyordum. Ama bazıları için sivrisinek saz, ne söylesem az mış. Azarlamaya gelince haydi yer değişelim bakalım ne yapacaksın? (Sarı zarf vermeme iyi niyeti hariç) Sınıfa girdin, sıraların üstünde pastalar, börekler, ayranlar, limonatalar, (şaşırır mısın?) sorarsın ne oluyor? Cevap. Ahmet'in doğum gününü kutluyoruz. Haydi müdürüm, gereğini yap. Başka sınıfa girersin, üç öğrenci sıraya başını yaslamış uyuyor, beş öğrenci bulmaca çözüyor, sekiz öğrenci hayallere dalmış boş boş bakıyor, (şaşırdın mı?) soruyorsun, hocam ne bu hal? Cevap: Serbest çalışma yapıyoruz. Haydi müdürüm sinirlenme lütfen. Bir diğer sınıfa giriyorsun, ders matematik, sıraların üstüne bakıyorsun, kimisinde tarih, kimisinde edebiyat, kimisinde fizik, (Allah Allah ne oluyor acaba?) Soruyorsun, hocam bu sınıfın hali ne? Cevap: Müdürüm biliyorsun bu hafta ÖSS var, ona hazırlanıyorlar. Haydi, müdürüm başarılar dileyerek çık sınıftan.

Osman Zoroğlan 6 yıl

Ömer Aburşu Ah kardeşim, keşke seni önceden tanısaydım da bana biraz üslup dersi verseydin. Ama tren kaçmış sayılmaz, lütfen Allah'ın huzurunda bu arzumu yerine getir. Ne hakla soruna cevap: Görev sorumluluğu denen bir şey duydun mu?

Osman Zoroğlan 6 yıl

Burak Yıllı Ben kendimi iyi tanırım, ama sen kendini azman sanıyorsun galiba. Belli ki bu soruna göre sen de benim eski (...)larım gibi birisin. Seninle de Allah huzurunda bol bol sohbet ederiz. (Parantez içini doldurma hakkını sana bıraktım.)

Osman Zoroğlan 6 yıl

Ömer Aburşu Cevabın hangi istikamette anlayamadım. Benim yaptığımı destekler mahiyette mi yazdın, yoksa burak mı eleştirdin? Lütfen cevabına netlik verir misin?

Osman Zoroğlan 6 yıl

Burak Yıllı Aman, aman, aman. Çok korktum, iyi ki senin eline düşmemişim. Kim bilir ne şeytanlıklar biliyorsundur. Allah'a çok şükür beni zamane öğretmenciklerinin elinden kurtarmış.

Osman Zoroğlan 6 yıl

Merve Sabırlı Hiç acele etme, bir gün müfettişlik olursan elini öper misin, ısırır mısın, o zaman cevap ver. Öğretmen olmak zordur kızım, (kızım dediğime kızma, benim yaşım 64, muhtemelen sen daha benim yarı yaşımda bile değilsin, tecrübeli biri olsan böyle mangala üflemezdin) sen öğretmencik rolüne devam et. Senin ödülünü de Allah huzurunda tevdi ederim, merak etme.

Osman Zoroğlan 6 yıl

Ne isterseniz öyle yapın. Yaşınız büyükmüş evet Allah uzun ömürler versin ancak keşke yaşınızın olgunluğunda olsaydınız. Isırmak size yakışır ben size gerekli özeni gösteren müfettişin elini öpeceğimi söyledim.

Merve Sabırlı 6 yıl