Bir veli öğretmene telefonda hakaret ederse öğretmen ne yapmalı?

Kıymetli öğretmenlerim, bir öğretmen arkadaşımıza velisi telefonda hakaret etmiş. Gerekçe ise davranış notları. Öğretmenimizin bu durumda ne yapması gerektiği ile ilgili fikirlerinizi paylaşır mısınız?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Bu yıl emekliliği hakettim ama öğretmenliğin geldiği son nokta içimi acıtıyor yeni nesiller için üzülüyorum bulaşıktan elini çıkarıp hesap sormaya geliyor herkes, bilen bilmeyen karışıyor her şeye, bu işe acil çözüm bulunmazsa yakın zamanda bazı meslekler yok olacak. Öğretmenlere hakaret edilsin, doktorlar, öğretmenler öldürülsün. Sendikalar ne işe yararlar yılda bir kez yüzde üç-dört zam kopardık diye böbürlenip birkaç dava kazandık diye övünmekten başka icraatları olduğunu duymadım. Çocukların çoğu tüp bebek sanırım zor bulundukları için el bebek gül bebek hepsi ve hepsi kusursuz geliyorlar(!) okula çünkü ebeveynler onları kusursuz yetiştiriyor(!) Dolayısıyla bizim laf söylemeye hakkımız yok arkadaşlar parasını devletin ödediği çocuk bakıcılarıyız. Ben olsam mahkemeyle falan uğraşmam. Böyle bir insanı muhatap almış olurum ki kendime yakıştıramam. Aslı aslına, nesli nesline, Hu! “ kötü söz sahibine aittir der, geçerim.

A

Cocuklarin hepsi prens hepsi prenses. Kusursuz. Hepsi zeki hepsi ozguvenli. Boyle gelir veli. Bilmezki onun zeki dedigi cocuk siradan bir cocuk. Zeka olcegi ise belli telefonu ondan iyi kullaniyor olmasi. Zaten o telefonu en gerizekali kisi bile kullansin diye dizayn ediliyor bunu bilmiyor veli. Ozguven defigi ise terbiyesiz hadsiz. Ogretmene buyuklere cemkirmeyi ozguven sayiyor.

Ebrar Saricoban 5 yıl

ebrar böyle insanların çocuklarıyla daha fazla ilgileniyorum ben, sevmenin, saygının, özgüvenin nasıl bir şey olduğunu göstere göstere anlatıyorum. Anlatıyorum ki o masum yürekler ve beyinler ana babalarına benzemesinler

Ahlas Krawczyk 5 yıl

4. Sinif cocuguna ben degerler kazandirmaya calisirken. Cocugun dedigi. Eve gidiyorum yazilimi soyluyorum annem hemen o kac aldi bu kac aldi su kac aldi..... Ogretmenim ben sinifin tum notlarini nasil aklimda tutabilirim. Komsudan geliyorum. Kocasi evde miydi kim vardi ne pisirmisler evde ne yemegi kokuyordu...... biktim ogretmenim .... Ve ben bu cocuga guzellikler kazandirmaya calisiyorum

Ebrar Saricoban 5 yıl