Burçlara inanır mısınız? Bilim ve din burçların doğruluğunu tasdik eder mi?

Burçlara inanır mısınız? Bilim ve din burçların doğruluğunu tasdik eder mi?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

‎Bilge Kircali ; kim ne derse desin. Ben uzun zamandir inceliyorum. Hurafe anlatilanladan uzak fakat gercek verilerle test edilebilir gözlemler yaptim. Bu konudaki paylasimlarima sahid olan dostlarim da var. Neredeyse 6 ay olacak, Beni bile sasirtan sonuclar cikti ortaya.

U

Habip Kücüktütüncü aciklamayi yapti ki bu konuda fazlasiyla dogru konustu

Idrisazim Okat 6 yıl

Etiketleyemedim ama

Idrisazim Okat 6 yıl

Doğruluğunu ne ile ölçtünüz peki ? Idrisazim Okat

Bilge Kircali 6 yıl

Habip Kücüktütüncü bir arkadas seni etiketlemek istenmis

Ugur Cayci 6 yıl

Özelden de sordum cevap verirmisiniz ? Ugur Cayci

Bilge Kircali 6 yıl

İnsanlara sorarsak insanlar oldukları kişi değil olmak istedikleri kişilerdir genel olarak böyle gördüm mesela zeki insanlarin uyku probleminden bahsediliyor ve birden herkese bakıyorum ki uyku problemi olmuş(ki bana sorarsanız uyku problemi düşünmesinden kaynaklanıyor beyni her an calisinca uyuyamıyor ama düşünmeden atlayan dahiler sadece sonuca göre hareket ediyor)ya da kahve icmenin insanın zekasını gelistirmesi birden insanlar günde 3-4 kahve icer olur yorumlarda tabi işin aslı 1gün 3-4 kere icmistir onu söylüyordur yani kendilerine şekil verirler ayni zamanda burç yorumlarına doğru demekte şudur kendi burcuma bakıyorum kaç tane yorum var çoğu yanlış doğru olanın bir kısmı ama güzel hikaye anlatıyor bunun dışında burçlarda herhangi bir mantık yok ve genel anlamda just do it gibi gaza getirme aracıdır gözümde

Idrisazim Okat 6 yıl

Nasıl din alaninda bilim alaninda gerçege aykiri aciklamalar yapanlar var ise astrolojide de var günlük burç fallarına takılmayın burada işin ilmine takın. Gezegenlerin insanları etkiliyor olmasi dogru olabilir diyorum ben. Dolunay zamanlarinda insanlar biraz daha sakar olur dolunay döneminde daha fazla kazalar yaşandigi istatiksel olarak belirlenmiş.

Bilge Kircali 6 yıl

Olay her zaman cekim gücü ile alakalı diye dusunuyodum fakat su an güneşin aya hangi açı ile ışık gönderildiginin fiziksel olarak etkiledigini goruyorum ayni zamanda bunun kisilikle bir baglantisi olmayan bir sekilde etkiledigini goruyorum gercekten olay fantastik yerlere gidiyor

Idrisazim Okat 6 yıl

Aynı zamanda istatistikleri de merak ediyorum

Idrisazim Okat 6 yıl

Idrisazim Okat Cekim gücü ile alakasi yok. Gök yüzünü bir gösterge olarak degerlendiriyorum. Okumasini bilen isabetli tahminlerde bulunuyor. Cok genel tanimlar veriyor. Hassas tahminler icin kisinin özeline girmek gerek.

Ugur Cayci 6 yıl

Yorumu aynen buraya da bırakıyorum "Sizin konumunuz, sıfatınız nedir pardon. Hangi okulda fizik bölümü bitirdiniz ve sonra profesör oldunuz da boş konuşmuş diyebiliyorsunuz. Şu kurduğunuz cümleden bile sizin ne kadar dolu olduğunuzu anlayabiliriz zaten. Biz müslümanların en büyük sorunu bu. Allah (CC) tüm yarattıklarını bilgiyle, bilimle yaratmışken, biz bilim dışı yöntemlerle evreni anlamaya çalışıyoruz. Kur'ân apaçık ortada, anlattığı şeyler çok net; biz anladıklarımızı eksiksiz uygulamışız gibi, bir de yan anlamlar bulmaya çalışıyoruz. Yahu sen önce bi anladığını uygula da... Sizden de birazcık dolu konuşmalar bekleriz "dolu" beyfendi"

Habip Kücüktütüncü 6 yıl