Çocuklar büyüdüklerinde anne ve babalarına mı benzer?

Anne ve babanız nasıl insanlardı? Sizinle olan iletişimleri çocukken nasıldı? Şimdi nasıl? Onlara benzediğinizi düşünüyor musunuz?

com-ghmx0xq6d0l7y00xn0te.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Annem babama gore daha ilgiliydi. Ama sebeplerini soylemedigi için kurallari bana anlamsiz gelirdi kizardim küçükken anneme. Bir de sevgisini sozlerle ifade etmezdi.Baskalariyla kiyaslama yapardi basarilarimizi fazla gormezdi. Ya da simartmamak için oyle davraniyordu bilemiyorum. Fazla soz hakki tanimazdi.Babamsa fikirlerini sebepleriyle anlattigi icin daha mantikli gelirdi bana. Annem daha fedakar olmasina rağmen babama daha cok düşkündük:) Hala da öyle. Babam kapidan içeri girince herkes mutlu olurdu. Eve geldiginde ve evden çıkarken öperdi.Her ikisine de kizdigim nokta basarilarimizi fazla onemsemezlerdi. En cok icerledigim konu veliler toplantisina derslerim cok iyi olmasina ragmen gelmemeleriydi. Biraz icime kapanmistim o zamanlar kendimi ifade edemedigim icin buyuyunce bunlari konustum onlarla. Annem simdi hak veriyor bana.Onlarin iyi olan davranislarini sergilemeye çalışıyorum. Eşimle de bu konulari tartisiyoruz. Babayla gecirilen zamanlar daha unutulmaz oluyor. O yuzden babalarin daha cok ilgilenmesi gerekir bence. Anne ic dunyaya baba dış dunyaya açılan kapıdır. Cocuklarimizla iletişimimizde simdilik hicbir sorun yok cok şükür sebepleriyle anlatiyoruz herseyi.

Y

sen yıllardır bu soruyu bekliodun dimi

Gurur Koparan 5 yıl

Galiba kız çocuk erkek çocuk farkı da var.. Babaların yeri başka oluyor kızlarda..

Beyza Üzer 5 yıl

Aynen nerden bildin Gurur Koparan Aslinda en cok da burdaki anne babalarin dikkat etmesi icin yazdım

Yasmin SeCo 5 yıl

2erkek kardesim de ayni. Babaya kimse laf soyletmez bize cok dokunur. Annem babami elestirse hakli da olsa zorumuza gider nedense

Yasmin SeCo 5 yıl