Çocuklarda dikkat dağınıklığına iyi gelen zihin açıcı bitkisel tedaviler var mı?

Çocuklarda dikkat dağınıklığına iyi gelen zihin açıcı bitkisel tedaviler var mı?
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

DİKKAT DAGİNİKLİGİ BEYNİN YAPTİGİ BİR OLAY HANGİ BİTKİ BUNU YOK EDEBİLİRKİ.. İNANASİM GELMİYOR BEYNİN YAPTİGİ BİR OLAYA PAZİNİN SOGANİN YOK HACAMATİN İYİ GELECEGİNE ..

H

Beyne iyi gelen bi bitki olamazmı Beyinde bu vücudun bi organı sonuçta

Nurgül Güğül 6 yıl

Demekki hic hacamat olamamissiniz ve bitkisel bisey kullanmamissiniz. Yoksa boyle dusunmezdiniz. Size kalirsa hic bir ilacta bedene etki edemez...

Yeter Akpınarlı 6 yıl

Cok bilgili degilim oncelikle bunu yazayim. Ancak baş donmesi ve mide bulantisi bir arada olur. Zencefil mide bulantisina iyi gelir denedim yeğenime tavsiye ettim cocugun dersleri muthis oldu

Meliha Dağıtan 6 yıl

Turanşah Tümer‘in sitesine rastladım. O, Tıbbi Haccam, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu bir doktor Diyelim bir çocukta hiperaktivite ve dikkat eksikliği var. Noktaları ya da dozu değişiyor mu? Tabi ki, kendine has noktalar vardır hiperaktivite için, o bölgelere ve belli bir dozda yapıldığında, çocuk bunun çok faydasını görür. Çocuklara, genellikle bebek kupasıyla çalışırız. Çocuklarda, hiperaktivitede veya dikkat eksikliğinde uygun sakinleştirici akupunktur noktalarından az kan almak, çocuğu, sedatif sakinleştirici, o güne kadar hissetmediği, tadını bilmediği, belki de bu beden ve psikolojik rahatlığı tercih edeceği bir moda sokar. Bu çocuğa bir teklif, öneridir ister kabul eder ister reddeder. Genelde kabul edip değişiyorlar.

Maşide Ozaydin 6 yıl

Meliha Dağıtan nasıl kullandınız zencefili

Nezahat Tutar 6 yıl

Meliha Dağıtan zencefil için bilgi verirmisiniz lütfen

Öznur Tam 6 yıl

Toz zencefil den her sabah bir cay kasigi yemeklerden 1 saat once sicak suya yarim cay bardagdan az bir suya koy ic. Ben bunu şuna benzetiyorum caydanligin ici kirec olur ve kirec sokucu dokersin hemen söker atar ya bu da aynen ole midedeki kötü safrayi notrolize ediyor. Midedeki safra gidince bas donmesi de olmuyor. Hicbir kitapta yada bir yerden okumadim tamamiyle tecrubem. Yegenimde de olumlu sonuc aldim.

Meliha Dağıtan 6 yıl

Peki toz zencefil dikkat eksikliğine nasıl care oluyoki

Öznur Tam 6 yıl

Ayrica zencefil araba - deniz tutmalarina iyi gelen ilacin hammaddesidir. Ben hamilelikte bulantim icin kullandim ilk 2009 da. O zamandan bu zamana evimde ve cantamda gezdiririm. Hatta buyuk avm ler beni coknrahatsiz ederdi. Avm lere gitmeden bunu icerim cok rahat dolanir alis verisimi yaparim. Ve zencefil kuran da da adi gecen tek ot. Yetmezmi sizce ?

Meliha Dağıtan 6 yıl

Teşekkürler bilgilendirme için.. Deneyelim denemekle ne kaybederizki 6 yıldır kızıma denemedigim yöntem bitki yağ vs kalmadı. .

Öznur Tam 6 yıl

Meliha Dağıtan çok teşekkürler kızıma yapacagım

Nezahat Tutar 6 yıl

7 yasindaki ogluma sabahlari zencefil zerdecal bal sicak suyla karistirir veririm. Zerdecal kanser önleyici. O yuzden tedbiren zerdecal de koyuyorum.

Meliha Dağıtan 6 yıl

Yeter Akpınarlı ılaclar kontrollu ve etkılerı azaltılarak yapılan bıtkılerden yPılır sız hacamattan para kazanıyorsunuz ve halkı yanlıs yonlendırıyorsunuz doktorlar tıppı bosa okumus sıze gore bu durumda herseyı hacamatla tedavı edelım ne cahılce

Hasmig Eskitürk 6 yıl