Çocuklardaki kıl kurtları için bir çözümünüz var mı? İlaçla düşüremedi

Çocuklardaki kıl kurtları için bir çözümünüz var mı? İlaçla düşüremedi
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Çiğ kabak çekirdeği kürü ülkemizde birçok aktar tarafından bağırsak kurdu bitkisel tedavisi için öneriliyor. Bu kür bağırsak kurtlarını öldürmez, fakat parazitlerin bağırsak duvarlarına tutunmalarını önlemesi ya da kurtları felç ederek tahliye olmalarını sağlamaktadır. Çiğ kabak çekirdeğini sade halde tüketmek bağırsak kurtlarını azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca çiğ kabak çekirdeği ile alakalı bir bitkisel tedavi tarifi daha vardır;

130 gram çiğ kabak çekirdeği kabuklarıyla birlikte mutfak robotundan geçirin. Üzerine bir kase yoğurt ekleyin ve mutfak robotunu tekrar çalıştırılarak karıştırın. Robottan geçirilen kabak çekirdeğine kıvamı yumuşayıncaya kadar yoğurt eklenmeye devam edin. Elde edilen kabak çekirdeği kürü sabah aç karna kahvaltı olarak tüketin. 1 saat sonra büyük bir bardakta su için. Bu kür için tavsiye ettiğimiz 3-7 gün arasında uyguladıktan sonra 1 hafta ara vermek kaydıyla uygulayabilirsiniz.

Y

Robottan geçirmek hiç aklıma gelmemişti, böyle tüketmek daha kolay olur hem. Çok teşekkürler.

Sadiye Alır 6 yıl

Sadiye ben de bilmiyordum. sitede buldum. Rica ederim. Parazit varsa anemi kansızlık da vardır. Bir de ona baktırın. Demir eksikliği var mı... Garip şeyler (küçüklerse toprak bile yerler) yemek istiyorlar mı... Okulda öğrencilerden deneyim kazanmıştım.(Poposunu kaşıyanı doktora yolluyordum.)

Yasemin Ghoster 6 yıl