Çocuklu kadınların çalışması konusunda fikirleriniz nedir?

Ve çocuğunu kres vs yerlere vermek ne kadar doğru?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
66
66 CEVAP

Çalışan annelerin çocuklarına sahip çıkamadığını veya çocuklarına sevgi gösteremediğini de nerden çıkardınız? Çalışan anne çocuğuyum, çok şükür ne sevgi ne şefkat eksiğim oldu. Annem çalıştığı halde çocuklarına çok güzel sahip de çıktı. Kadının çalışması sadece para için değildir. Erkek egemen toplumda zorunluluktur. Ne kadınlar gördüm eşinden şiddet görüp, çalışmadığı eşine bağımlı olduğu için gördüğü şiddeti sineye çeken. Ne anneler gördüm eşi tarafınca terk edilmiş, çalışan ama aynı zamanda çocuklarına sahip çıkan. Siz evde oturup çalışmamayı tercih edebilirsiniz ama çalışıp çocuklarına bakan kadınlar hakkında böyle atıp tutmaya hakkınız da yok bilesiniz.

D

kimsenin atip tuttugu yok herkes kendi fikrini gorusunu dile getiriyor sadece yasanmisliklardan tecrubelerle konusuyor bazilari yani bir sahsiyeti ve bir toplulugu kucuk dusurecek yorumlar degil diye dusunuyorum

Döndü Çöpürkaya 6 yıl

Omay Sedef istisna olduğumu nerden çıkarıyorsunuz. Çevremde annesi çalışan ya da çalışmayan bütün arkadaşlarım için geçerli bu. Anneden bahsediyoruz, çalışsa da çalışmasa da içinde annelik duygusu varsa çocuklarına sahip çıkacak kadından.

Duygu Sırlı 6 yıl

okey ben bişey demedim gidiyorum burdan doğurun kreşe bakıcılara bırakın

Omay Sedef 6 yıl

dedigimiz gibi annenin yarisi kadar olamaz bir baba gercekten kisisel gorusumde tecrubelerimde bu yonde

Döndü Çöpürkaya 6 yıl

Kesinlikle. Dogru. Sartlar duzgunse hayat kolay.. Bizim sözümuz sorumsuz anne+ baba

Hamiyetlusay Bekaa 6 yıl

Calisan kadin güçlüdür dogrudur başarılıdır ve doğrudur. Saygindir. Aksi eksiktir .

Hamiyetlusay Bekaa 6 yıl

Kadin kendi kendine dogurmuyor.. Bi partner gerekiyor bunada biz insanlar baba diyoruz.. Bebek ile ilgilenmeyen sartlari kolaylastirmayan bi baba carsa5 kadin ne yapsin beyefendi? ....... Bakin gidiyorsumuz iste. Demiyorsunuz ki babalar bebeginize3 sahip cikin anneden3 ayrilirsaniz bile cekip gitmeyin vs. En kolayi gitmek mi? Fitrat mi edendim ?

Hamiyetlusay Bekaa 6 yıl