Çocuklu kadınların çalışması konusunda fikirleriniz nedir?

Ve çocuğunu kres vs yerlere vermek ne kadar doğru?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
66
66 CEVAP

Tüm yorumları. Okuyamadım lakin cocuklarımızın sadece anneler tarafından yetiştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum Babalardan bu işin içinde olmalı Ki toplumsal düzen ve sosyal düzen en onemlisi aile düzeni ve bağları gelişebilsin anne evde olsa bile çalısan konumunda ve herhangi bir ucrete tabii degil oysa tarım toplumu oldugumuz zamanlarda dahi kadın tarlada bağda bahçede uretiyor ve ürettiği ile kendisine ve ailesine katkıda bulunabiliyordu. Bu. Gün tüm bu karmaşanın sebepi ne tarım toplumu olarak kalabildik ne de sanayi toplumu olabildik.
Bir de bu açıdan degerlendirmek gerek yani cocuğun yetıştirilmesi ve toplumun inşası için.
Ne sadece babanın para yeterince kazanması ne de sadece annenin sadece çocuk yetirmesi yeterli ve doğru degil

M

kesinlikle katiliyorum baba da rolunu iyi bilmeli ve yapmali

Döndü Çöpürkaya 6 yıl

Baba rolü diye bir şey olmaz. Anne ler müsade ettiğ kadar Baba olunabiliyor. Kadın, çocukları sözkonusu olunca herkesle rekabet ediyor. Babaya da tahammül edebildiği müddetçe Baba olmasına izin veriyor. Kadının biçtiği babalık rolün den başkaca seçenek yok. Erkek kadının istediği bir baba olursa Baba olmasına müsaade ediliyor aksi takdirde kadın için herkes diğeri.

Hakan UğurGzl 6 yıl

hakan bey kesinlikle katilmiyorum size anneler her zaman cocugun baba sevgisi almasini ister sevgi gostermeyi bilmiyorsa bir erkek mecburen cocuktan uzaklastirilir anne tarafindan

Döndü Çöpürkaya 6 yıl

''Mecburen çocuktan uzaklaştırır.'' Gerçekten tebrikler. Sevgiyi vermeyi bilmeyen babayla evlenmeyin efendim. Bırakın bu tip yaklaşımları gerçekten doğru yaklaşımlar değiller. Bir babanın çocuğuyla kurabildiği yada kuramadığı ilişkide ki olumlu gelişmeler sizi Jestinizmi yani; Olumsuz gelişme olursa mecburen çocuktan uzaklaştırıyormusunuz yani bu sizin hakkınız mı.

Hakan UğurGzl 6 yıl

kim ister babasindan zarar goren bir cocugu olmasini hele de anneyse o kisi cocuga olan merhameti bir babanin dort katidir

Döndü Çöpürkaya 6 yıl