Deep Web nedir, deneyimleriniz nelerdir?

Deep Web hakkında neler söyleyebilirsiniz? özellikle giren arkadaşlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirlerse sevinirim.

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Sansürsüz sanal dünya. Ergen hevesi sanmiştim ama cidden her türlü pislik, leş, vahşilik, acimasizlik, "aşiri çiplaklik". Iyi ve ya kötü orda her şey var.

I

Siz girdiniz mi

Gizem Koru 6 yıl

4 yil takildim. Fazla erişim bilgim olmadigindan öyle uçuk şeyler ögrenemedim ama kendime gereken herşeyi buldum. Örn; psikolojik manipulasyon hakkinda sansürlü intrernetde fazla şey bulamazsin ama dw de yüzlerce pdf makale, videolu anlatimi aşikar şekilde buluyorsun. Uzun zaman aliyor çünk bazi site isimleri her gün degişiyor yeniden bulmak uzun zaman aliyor.

Ibrahim Sökin 6 yıl

Bazi terör örgütlerinin manip. Yoluyla egilimi olanlari kendi örgütlerine katilma, örgüt için bagiş adiyla para toplama, propaganda yapmalari için ikna etme vs. Insanlar bazi sitelerde her türlü uyuşturucu alip satiyorlar(birçogu polislerin oltaya getirmek için açdigi sitelerdi, bu sitelerin ismi az degişir)

Ibrahim Sökin 6 yıl

En büyügu silkroad adli siteydi ve gerçekti. Sahibini tezgaha getirip içeri tikdilar. siteyi kapadilar yerine onlarcasi türedi. Bu haberlere de çikmişti.

Ibrahim Sökin 6 yıl

Vay bee

Gizem Koru 6 yıl

Aynen. Hiddenwikiye normal tarayicinla bile bakabilirsin. Adresi kopyala adres çubuguna yapiştir ve sonuna. City ve ya. To yaz. Tabi istersen...

Ibrahim Sökin 6 yıl

Hiddenwiki ne peki?

Gizem Koru 6 yıl

Dw in ilk basamagi diyebilirsin. Binlerce site linkleri bulunduruyor. Biraz hafifdir. Hiddenwikiye ben söyledigim şekilde girersen ordan sonra diger sitelere girmek için sadece ordaki linklere tiklaman yeterli. Ama sitelerin 1/3 boş.

Ibrahim Sökin 6 yıl

Girmeye calistim soylediginiz gibi her iki sekildede (.city ve. To) denedim ama ulaşılamıyor diye girmiyo maaleseff

Gizem Koru 6 yıl

Cok teşekkür ederim bn birazcik meraklıyimda

Gizem Koru 6 yıl

İngilizce biseyler cikti bide bi adam cikti

Gizem Koru 6 yıl

Elgün Ikram carder o kim

Gizem Koru 6 yıl