Deep Web nedir, nasıl kullanılır, neler vardır?

Deep web hakkında bilgisi olan kullanan birileri var mı?

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

niye herkes deep web e yasadışı diyor? Deep web yasadışı falan degil tor browser diye bir sey var git indir deep webe gir. Deep web gizliligini korumak icin sadece, cogu insan kullaniyor, kullanan her insan da pedofili falan degil. Amerika da bir grup insan internet gizliligini korumak icin projeyi baslatti, asil amaci polis tarafindan kullanilmasiydi, fakat sadece polisin kullandigi bir sey mantikli olarak "gizlilik" saglamiyor. Bu yuzden halka actilar. Boylece tam anlamiyla herkesin kimligi "gizli" oldu. Buradaki cogu insanin bahsettigi sey deep web degil dark web. İkisini ayri ayri arastimani öneririm.

A

nihayet bilgi sahibi biri çıktı. Yaw bizim millet abartmayı ne çok seviyor.

Savaş Yağızz 5 yıl

insanlar gidip top 10 deep web seri katilleri gibi sacmaliklar izliyo daha sonra da kendi kafalarinda gereksiz bi korku olusturuyolar. Deep webten korkan insanlarin %95 i arastirmamistir deep webi. Hadi onu gectim %80i googledan giriliyo falan saniyodur.

Aytekin Bozer 5 yıl

deepwep te sakıncalı bir durum yok sadece 1 seviye 2 seviye daha derinlere inmek zaten kolay değil 4 5 6 seviyesine inmek hiç kolay değil

Kemal Sarıtepe 5 yıl