Doğu ekspresi detaylı bilgi

Merhaba,

Doğu ekspresi hakkında bilgi almak istiyorum. Başta bilet alma konusunda detaylı şekilde yardımcı olabilecek bilirkişi var mı?

Biliyorum aramaya inanmalı ancak durum biraz acil. Teşekkürler.

EDIT: Arkadaşlar, benim daha spesifik bi' yardıma ihtiyacım var. Örneğin; bilet alma. ALAMIYORUM.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

nedense bu sene maksimum 28 gün sonrası için bilet alınabiliyor öyle bi sistem yapmışlar. 8 ocak'tan öncesi için yataklı bileti bulamazsın. Biletler genelde öğlen 12.00'da satışa çıkıyor. Yani 9 ocak için yarın öğlen 12.00'da pc başında sürekli sayfayı yenileyip bilet alabilirsin. Tek yol bu malesef

S

Aralık ayı içindi planım ancak bu gidişle ertelemem gerekecek sanırım. Teşekkür ederim.

Dilara Özoktay 6 yıl

Kış için öyle mi oluyor bilmiyorum da ben yazın temmuzda bir hafta öncesinden almıştım bileti yataklıyı. Ve adamla bi sürü günü düşündük söyledi şu gün mu olsun bugün mü filan.

Guzide Ünlükaya 6 yıl

bu yoğunluk kış dönemi için sadece

Süphan Okte 6 yıl

Kış ama öğrenci milleti genelde yoğunluğu sebep onlarda sınav döneminde bence şansı var diyorum inşallah gidebilir güzel bence.

Guzide Ünlükaya 6 yıl

bilet bulamamanın ne kadar moral bozucu olduğunu en iyi ben bilirim sanırım bence örtülü kuşetli vagonda gidip, dönüşte yataklıyla gelinebilir. Dönüş biletleri o kadar rağbet görmüyor

Süphan Okte 6 yıl

Gidiş dönüş yorucu olabilir. Bir de manzara gece kurak düz toprakları aşınca gündüz başlıyor yani dönüşte o kadar ideal manzara göremeyebilir. Uçakla dönmüştüm ben.

Guzide Ünlükaya 6 yıl

Süphan Okte Bir diğer sorum da buydu. Aynı tarihlerin dönüş seferlerine baktım, bir sürü uygun yer mevcut Sizce gidişi uçakla yapıp dönüşü trenle yapmanın bi dezavantajı var mıdır?

Dilara Özoktay 6 yıl

dezavantajı var mı bilmiyorum ama bence kars'a trenle varmanın tadı bi başka olur uçağa göre. Ben olsam uçakla gitmezdim. Onun dışında bi eksisi yok tabi ki

Süphan Okte 6 yıl

Hazal Ekin Eslek planlar acilleşti

Belgin Cebeci 6 yıl