Dünya düz müdür, insanlar buna neden inanır?

Dünya düz müdür, insanlar buna neden inanır?
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

Uğur Köktaş cennet ve cehennemde zaman kavrami olmayabilir bunu kabul ediyorum beni daha cok merak ettiren cennet cehennem nerededir bu soruyu kime sorsam din düsmani olarak nitelendiriyorum. M teorisine göre 11 boyut vardir ruh diye tabir ettigimiz varlik kütlesi olmadigi icin diger boyutlara erisiyor olabilir belkide Allah cennet ve cehennemi bilmedigimiz baska boyutlara yerlestirmis olabilir zamanin islemedigi boyutlar..

G

Zaman maddenin oldugu yerde var olan bir durum. Maddeyi kaldir, zaman kalmaz.

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem abi zamanin islemedigi bilinen mekanlarda var

Gökhan Waha 6 yıl

Gökhan kara delikler uzerine sadece spekulasyon yaptigimiz yerler kardes yoksa baska bir yerimi kasteddin

Cem Turkarslan 6 yıl

Karadelikler ve sogulcan delikleri

Gökhan Waha 6 yıl

ikiside teori metamatiksel hesaplar, ve bu hesaplarida dunya fizigi ile yapiyoruz öyle degilmi

Cem Turkarslan 6 yıl

Abi matematik yanilmaz

Gökhan Waha 6 yıl

Gökhan ben bilimi anlamaya calisirken, bir seyi gördum kardes , bilimsel matematik formullerin acilmasi icin, o kadar cok sabitler kullaniyorlarki"var oldugunu ispati olmadigi halde kabul ettikleri degerler" yercekimide bunlardan birisi. yani o sabiti cekip cikardigin zaman matematik sonucuna ulasamiyor.

Cem Turkarslan 6 yıl

O konulan sabitlerin bazilarinin hata oldugu ortaya cikiyor mesela izafiyette einstein da sabit katarak ilk formülünü ortaya atmis yapilan incelemeler ve elestiriler sonrasinda sabit sayiyi kaldirmis yani hepsi inceleniyor

Gökhan Waha 6 yıl

evet hepsi inceleniyor yerine yenileri ya teorik olarak yine koyuluyor yada ispatlandiysa ispatli degeri yercekimi konusu bi muamma , BIlimde bir cok sey bir yöne isaret ediyorsa, o ortak kararla dogru kabul edilir Bu dinde bir cok sey bir yere isaret ettigi icin ulemanin ortak kararla bu dogrudur demesine benziyor Dinde buna karsi cikarken bilimde niye kabul ediyoruz ??

Cem Turkarslan 6 yıl

Ulema ile bilim de ayni yönde ilerliyor ulemanin isi kolay kurana baka bilirsin dogrumu yanlis mi diye bilimde calisman lazim deney yapman lazim gözlemlemen lazim yeni formüller türetmen lazim

Gökhan Waha 6 yıl

Ulema yalniz bilime bakmiyor iste icma var, birbirine benzeyen olaylardan sonuc cikarmak gibi.

Cem Turkarslan 6 yıl