Dünyanın kötü gidişatı değişebilir mi?

Sizce dünya umutsuz bir yer mi? İnsanlığın geldiği bu noktadan iyi anlamda bir geri dönüş olamaz mı? Olursa nasıl olur? (Savaş, aydınlanma, din ya da dinsizlik... Her şey olabilir.)

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Nükleer santraller ile konumuzun bir alakası yok örneklemelere sığınmadan kendi düşünceleriniz ile hareket edemiyor musunuz ?
-Sürekli örnekler, Toplumsal duyarlılıklarımızı geliştirmemiz konusunda hemfikirim diycem de bu cümlelerin hiçbiri size ait değil işte Yapay zeka dediğin şey ile şu an uğraştığın kafanı yorduğun bi şeyler anlamaya çalışıp anlamadığın metafizik tüm aletlerde merhaba dedirtebildin en fazla onu da beceremiyoruz yani ne yap biliyor musun bi kaç ağaç dik
dediğim gibi eşine dostuna az faydan dokunsun bu tür kopya cümleler yığını ile bir yere varamazsınız okuma demiyorum hobi olarak gene oku da arada bir de uygula

E

Sen nasıl bir şeysin ya nükleer santrale nerden bağladın konuyu Engelliyorum yeter ne dediğin belli değil psikolojimi bozdun gece gece.

Halil Yesiltepe 6 yıl

Yazdığın cümle orada duruyor kopyalayıp yapıştırmadıysan Bi oku istersen ..

Ern Akdan 6 yıl

Santral mi yazmısım bir bak istersen? Her neyse sana hayatta mutluluklar. Başka diyecek bir şey bulamadım gerçekten. Umarım insanlığa faydalı bir insan olursun.

Halil Yesiltepe 6 yıl

İnsanlığa fayda mı ? bi kaç ağaç yeşertirim onu da insanlığa faydadan saymayın. Benim insan sürüsüne katacak ekleyecek hiç bir eylemim olamaz. Kendi popomu kurtarma derdinde de değilim.. Sizler gibi. Berrak bir su buharı gibi geçer giderim aranızdan bi kaç bira parasi hariç..

Ern Akdan 6 yıl

Git, biraz dostoyevski oku. Sonra biraz yeraltı edebiyatı oku. Bir süreliğine daha fazla Nietzsche okuma. Biraz ara ver. Sait Faik oku, Peyami Safa oku, Ahmet Hamdi oku. Valla bak reçete gibi olacak sana. Beş altı yıl çalış kendi hayatını idame ettir, sonra gel konuşalım. Ne istersen konuşuruz. Olgusal andırımların varlığı üzerine veya kuantum fiziği problem yok. Bu güzel konuşma için teşekkür ederim. İyi geceler.

Halil Yesiltepe 6 yıl

Halil insanlaş biraz. İnsani duyguların olsun robot değilsin dostum . 30 yaşındayım senin kadar takmıyorum emin ol ..

Ern Akdan 6 yıl

Bahsettiğim yazarları okursan robot olmadığımı anlayacaksın. Neşet Ertaş dinliyorum ben de insanım. Takmamak çare değil, insanlığa küsmek de. Takmamaya devam et ozaman ne diyeyim dalganı taşlamayalım senin de.

Halil Yesiltepe 6 yıl

Teşekkür ederim kardeşim Neşet dinliyorum deseydin bu muhabbet bu kadar illegal bir hal almazdı.

Ern Akdan 6 yıl

Bahsettiklerini de okudum Kıl tüy olduğum başka şeyler oluyor benim. İnsanlığa küsüşüm gibi..

Ern Akdan 6 yıl

Eyvallah

Halil Yesiltepe 6 yıl