Egzamaya ne iyi gelir?

Egzamaya ne iyi gelir?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Gümüş iyonu ciltte derinlemesine temizlik ve dezenfektasyon sağlar. Bunu sağlarken de ciltte melanin pigmentinin düzenli bir şekilde salgılanmasına destek olur. Bunun yanında gerek cillte leke oluşumunu engellemede gerekse oluşmuş lekelerin giderilmesinde haylice faydalıdır. Unutmayınki melanin pigmentinin düzenli salgılanması cilt kanserine yakalanma riskini de minimuma indirir.
Gümüş iyonları aynı zamanda bizlere unutturulan doğal bir antiboyotik, iltihap kurutucu, yara ve yanık tedavi edici bir bileşendir. Doğada saf olarak cevizde bulunur.
Ve Sağlık bandı Painless Night GLU nun içinde de nano teknoloji ile yerleştirilmiş Gümüş iyonları bulunmaktadır.
Gümüş iyonları 650 çeşit zararlı bakteriyi tanır ve onları yok eder.

M

Nigh glu nasil birsey eczaneden mi aliniyor. Benim cenem ve agiz cevremde egzema olustu ne yapmam gerekiyor yardim edermisiniz. O seyi nasil kullanmam gerekiyo cok tesekkur ederim

Tülin Gözoğlu 6 yıl

Tülin Gözoğlu hanım geçmiş olsun. Painles NİGHT GLU Sağlık Bandı. İceriginde glukozamin kırmızı Kore GİNSENGİ gümüş iyonları organik germanyum sapofilin alkali mineraller bulunan bant transdermal dalga teknolojisi ile vücudun her yerine yayılıyor vücut ihtiyacı olan besin maddeleri mineraller vitaminler ve elementleri alarak güçlenmeye ve hücrelerini yenilemeye başlar. Piyasada bulunmaz Network işi. Ben bayiligini yapıyorum isterseniz size kargo ile gönderebilirim

Mehmet Memıs 6 yıl

com-ssvjb99q11j38s4h9uoo.jpg

Mehmet Memıs 6 yıl

ONE MORE international yazın sitemizi ziyaret edebilirsiniz YouTube de kullananların yorumları var izleyin

com-8zyrwzjbhp5f9bvgwfb4.jpg

Mehmet Memıs 6 yıl

Gümüş iyonu ciltte derinlemesine temizlik ve dezenfektasyon sağlar. Bunu sağlarken de ciltte melanin pigmentinin düzenli bir şekilde salgılanmasına destek olur. Bunun yanında gerek cillte leke oluşumunu engellemede gerekse oluşmuş lekelerin giderilmesinde haylice faydalıdır. Unutmayınki melanin pigmentinin düzenli salgılanması cilt kanserine yakalanma riskini de minimuma indirir. Gümüş iyonları aynı zamanda bizlere unutturulan doğal bir antiboyotik, iltihap kurutucu, yara ve yanık tedavi edici bir bileşendir. Doğada saf olarak cevizde bulunur. Ve Sağlık bandı Painless Night GLU nun içinde de nano teknoloji ile yerleştirilmiş Gümüş iyonları bulunmaktadır. Gümüş iyonları 650 çeşit zararlı bakteriyi tanır ve onları yok eder.

Mehmet Memıs 6 yıl