En sevilen hint filmleri

Arkadaşlar bu sıra hint filmlerine takmış durumdayım şöyle bildiginiz macera dolu bir hint filminiz varsa alirim bi dal .

Not: Aamir khanin tüm filmleri ve life of pi izlendi

Not2: eğer hala izlemediyseniz PK yi tavsiye ederim

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
107
107 CEVAP

Queen 2014 - hayalleri altüst olan bir kızın tek başına çıktığı yurtdışı macerasını anlatıyor. Komik ve eğlenceli aynı zamanda bir kadının kendi ayakları üstünde durabilceğini kanıtlayan bir filmdir. Bir nevi yarım interrail gibi bir film.

Barfi- bilen bilir bu filmi. İzlediğim en en en iyi aşk filmi. Mükemmel bir konusu mükemmel bir kurgusu. Mükemmel bir oyunculuk.

Bhaag Milkha Bhaag- gerçek bir öyküden alınma. Çekimleri ve yine oyunculuğu çok iyi olan bir film. Şarkıları da muhteşem. İzlenmesi gereken başyapıt

Eega- filmde gerçeklik arayanların pek ilgisini çekmeyebilir hatta nefret edebilceği bir filmdir. Tamamen hayal gücüyle yapılmış ama verilmek istenen mesaj çok büyük. Bir kara sinek hikayesidir. Filmi Konusunu şu ünlü bir cümleyle özetleyebiliriz. “Fark edilmek için çok küçük olduğunu düşünüyorsan, kapalı bir odada bir sivrisinekle uyumayı dene.”

Kai Po Che - 3 arkadaşı anlatan siyasi içeren bir filmdir. 3 arkadaşının ortaklaşa açtığı kriket sahasından sonra gelişen olayları anlatıyor.

Raanjhanaa- Başta güzel bir aşk hikayesiyle başlayan olayın üniversitede olayların değişmesiyle başlıyor. Üniversite içi siyasete de konu almış bir film. Sonunda ağlamıştım..

English Vınglish- Hindistanda zamanında İngilizlerin sömürgesinde kaldığı için dillerini etkilemişti ve ingilizce çok yaygınlaşmıştır. Bir annenin inglizce bilmeyeşi ve çocuklarının anneleriyle dalga geçmesinden sonra annenin ingilizce öğrenmesini anlatan çok eğlenceli bir film. Bu filmi izledikten sonra 8 saat inglizce çalışmıştım aralıksız.

Kahaani- Abi yok böyle bir film. Böyle aksiyon böyle zekice yazılmış bir film yok yani. Manyağaa bağladım izleyin izlettirin.. Bir hamile kadının eşinin kaybolmasıyla eşini bulmak için izine düşüyor..

Talaash- Hani filmi izlerken tüyleriniz diken diken olur ya. Benim göğüs kıllarım bile diken diken olmuştu. Gerisini siz düşünün. Muhtiş bir polisiye filmi. Konusu sıradan gibi de olsa muhteşem bir seneryo ile yazılmış.. Fazla aksiyon içerir.

Rockstar 2011- Bir rockstar doğuşu. Hiç bir masraftan kaçılmamış olan bir film. Gerizekalı bir adamın(bana göre) nasıl rockstar olduğunu anlatan güzel bir film. Aşk ve komedi de mevcuttur. Abi müzikleride çok güzel olmuş şerifsizlerin. Sabaha kadar müziklerini dinlerim şu filmin.

Yeh Jawaani Hai Deewani- gezgin bir filmi sayılır.. Güzel bir film. İzlense de olur izlenmese de. Ama seveceğinize yüz de yüz eminim..

OMG 2012- Adamın biblo dükkanı yıkıldıktan sonra ve sigorta şirketi bunu karşılamaması üzerinde. Dükkanın sahibi Tanrıya dava açıyor. Aşırı felsefik aşırı zekice yazılmış. Diyalogları on numara bir film. İnsan şu filmi izedikten sonra düşünmeden ediyor.

3 İdiots- sokağa çık herhangi birini çevir ve de ki 3 idiots filmi nasıl güzel mi diye sor. Muhtemelen döveceklerdir seni. Çünkü artık bu filmi izlemeyeni dövüyolar.

Daha film var. Siz bunları izleyin. Kesin garantili film. Sevmeyeceğiniz film yok içinde. Yav ben bunu sevmedim deme oranınız çok az.

Not: Eğer hiç hint filmi izlemediyseniz ilk önce 3 idiotosu izleyerek başlayın..

E