Erkekler kadınları cinsel bir obje olarak gördükleri için mi kapatmak ister?

Kadını kapatmak;
"evet sen cinsel bir objeden başka bir şey değilsin,
Bunun dışında bizde bir şey uyandirmiyorsun"
demenin üstü kapalı ifade ve hakaret biçimidir.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Yusuf, teşekkür ederim. Çok güzel bir örnekle ifade etmişsin konuyu..
Ayette, bize örnek olacak olanın Peygamberimiz olduğu açıkça ifade edilmiş..
1400 küsur yıl sonra ne idüğü belisiz biri çıkmış, kafasına göre mana verip halt ediyor.

S

Selahattin , Benim Kim olduğumu merak ediyorsan, Anamın adı Pakize, Babamın adı Lütfü... Sen Kimsin birde onu bilelim.. Hayatında Bir sefer dahi Kuranı okudunmu sen?? Okumazsınız Çünkü siz Allah'ın ayetlerine kafa Tutan Müşrik münafıklarsınız... Aç Ahzab. 21.ayeti orada Peygambermi Diyor Resülmü deniyor.. Resülü nasıl örnek alacağız Kuranda yazmıyormu?. Dangalak adam Hımar Örtü demek yani masa örtüsüde Hımar.. Benim baş örtüm yok başka bir örtüyle Göğsümü kapatamammı ?*.. Sizin gayeniz başka: Bağla başını Ver Mehteri, Milleti Donunu dahi toplamaktan aciz yaratıkların arkasın da Kul köle yapmak. Sizin Din ile alakanız dahi olamaz..

Şadi Yatagan 6 yıl

Sözlük kuulanmanı tavsiye ederim. Hımar, bütün sözliklerde sadece ve sadece baş örtüsü olarak geçer.

Selahattin Bestas 6 yıl

604.sayfa Allah'ın mesajını Bir kenara atıp Peygambere uyuyorlarmış arkadaşlar bakın siz şu işe... Bunlara Kuran Dedinmi Alarji oluyorlar..

Şadi Yatagan 6 yıl

Ahzab. 52.<> Bu kadınlar da bir güzellik gören varmı?*

com-botmse38j61ggs6svr1d.jpg

Şadi Yatagan 6 yıl

Peygambere dediğin şahsiyet, Peygamber Efendimizdir. Basit bir makamı olan bir şahsa dahi sayın derken, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize sadece peygamber deyince güya entelektüel mi olduğunuzu düşüniyorsunuz acaba

Selahattin Bestas 6 yıl

Peçeden bahsettiğimi hatırlamıyrum

Selahattin Bestas 6 yıl

Benim Efendim Allahtır ... Hayatın da kuranı bir sefer dahi okumamış adamla tartışmak bana zul geliyor... Ağırda konuşmak istemiyorum ..

com-kkbvs3lpj2uzlthmctbm.jpg

Şadi Yatagan 6 yıl

Ayeti googleden bulabilirsiniz. Resulümün yanında sesinizi ondan fazla yükseltmeyin. Bütün amellerinizi iptal ederim, diyor Allah..

Selahattin Bestas 6 yıl

Hem Efendimiz Hem başımızın tacı Hem de gönlümüzün ilacıdır Hazreti Muhammex Aleyhisselam

Selahattin Bestas 6 yıl

Hazreti Muhammed Aleyhisselam

Selahattin Bestas 6 yıl

com-7m8isvo5ohwz2lj6yfpy.jpg

Şadi Yatagan 6 yıl

Ashab-ı Kiram O'na Ey Allah'ın Resulü diye hitap etmiş.. Anam babam tatlı canım sana feda olsun, demiş.. Siz hangi vasıfla Peygamber diyerek asker arkadaşınıza hitap eder gibi konuşma cüreti gösteriyorsunuz ?

Selahattin Bestas 6 yıl

Benim Gönderdiğim ayetler oradan görülmüyor demi?... Sen Hangi cesaretle Allahın Resülünü İlahlaştırıyorsun? Allaha ortak koşuyorsun?

Şadi Yatagan 6 yıl

O'nu Allah övmüş.. Bizim saygılı olmamız Peygamber Efendimiz'e bir şey katmaz. Bizim dilimiz, kalbimiz ve düşüncemiz nurlanır ancak ..

Selahattin Bestas 6 yıl

Senin kalbindeki ilahları konya ovasına boşaltma imkanı olsa, bütün Türkiye kokudan rahatsız olur. Bunu bildiğini hiç sanmıyorum.

Selahattin Bestas 6 yıl

Sen Dilinin Kalbinin nurlanmasını istiyorsan Şu andan itibaren Aç Kuranı Düşüne Düşüne oku.... Bak çapından büyük laflar ediyorsun kalbini kırmak istemiyorum... Bir daha adımı belirterekte yorum falan yapma.. Bi bok bildiğin yok iş olsun diye buralar da dolanıyorsun... Git Kuranı oku ..

Şadi Yatagan 6 yıl

Şadi Yatagan İlk önce adam gibi konuşmayı öğrenmeni istiyorum.. Dangalak gibi hakaretler, ancak senin kişiliğini açığa vurmandır.

Selahattin Bestas 6 yıl

Hakaretli yorumu başlatan sensin ben değil... Senin kişiliğini açığa vurmana falan gerek yok Kişiliğin ortada zaten Dört dörtlük Müşriksin şimdilik... Allah hidayetini versin

Şadi Yatagan 6 yıl

İlk yorumumda ne idüğü belirsiz deken seni kastetmedim. Bu fikrin öncülüğünü yapan şahıstan bahsettim

Selahattin Bestas 6 yıl

Şimdi işlerim var.. İstediğin zaman yine konuşuruz Şadi bey

Selahattin Bestas 6 yıl