Erkeklerin ağlaması neden dışlanıyor yorumlar

Sinirlenince Veya Üzücü Bir Olay Olunca Ağlayan Erkekleri Genelde Dışlıyorlar. Siz Erkeklerin Ağlaması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Erkekler Ağlarmı ?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
85
85 CEVAP

Erkek ağlamasın. Ağlayan erkeklerden nefret ediyorum.

Ö

Peki rica etsem soruma cevap verir misiniz lütfen. Ağlayan bir erkek görünce neden ona karşı nefret duygusu hissetmeye başlıyorsunuz. O erkek 9 10 yaşında bir çocuk ta olabilir. Oda erkek onu görünce olmaz o erkek ondan nefret ediyorum diyip ordan uzaklaşıyor musunuz?

Taha Yasak 5 yıl

Hayır tabiki çoçuktan bahsetmiyorum. Ben kişilik olarak çok sağlam karakterli, ayakları yere basan, güçlü bir kadınım yani çıt kırıldım hassas bayanlardan değilim hal böyle olunca ben bir olay karşısında bu kadar güçlü dururken yanımdaki erkeğin ağlaması beni ancak sinir eder.

Öznur Tokel 5 yıl

Peki Ağlamak yerine ufak olaylarda dahi gözü sulanan diye detaylandırsak nasıl olur? Ayrıyetten hayata karşı duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Birçok bayanın yapamadığını yapıyorsunuz.

Taha Yasak 5 yıl

Taha Yasak size nasıl anlatayım bilemiyorum ama ufakda olsa büyükde olsa (ölüm dışında) erkek ağlamasın, gözüde sulanmasın. Benim için böyle

Öznur Tokel 5 yıl