Evde kedi bakımı nasıl olur? ilk

Millet bu gece hayatımda ilkkez bi hayvanı sahiplendim ama çok zamansız oldu yavrumun ihtiyaçları için hiç param yok veteriner varmıdır ücretsiz halledebilecek birde kum falan lazım hastalanmaya çok müsait acil !!! Birde çok deneyimsizim

com-0rr3jjmnnhne5i30h23x.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Yalniz bu gece de yemek ve tuvalet ihtiyaci olacaktir. Gazete kagidi varsa bi kutuya uzun seritler olarak yirtarak koy. Ya da disaridan kum alma sansin varsa kum al bi legene. Yemek olarak da sutu, isittigin suyla sulandirip verebilirsin. Bugunu oyle atlatabilir. Yarin da kum, mama vs alirsin.

G

Ya şu süt kelimesini okuyunca deliriyorum. Allah aşkına bilmediğiniz bir şeyi doğru gibi önermeyin ne olur ya. Sokaktan alınmış hayvanı ilk gündem ishal eder bu öneriniz bir tecrübe edin ondan sonra önerin ne olur ya...

Meltem Tarhanci 6 yıl

Aç kalmasından iyidir diye düşünüp yazmış o kadar kızmaya gerek yok, saf süt verilmeyeceğini biliyor arkadaş en azndan

Talip Karagenç 6 yıl

Talip Karagenç sulandırılsa da aynı etkisi maalesef laktik asit su ile seyrelmez ve diğer mikroorganizmalar da Kızıyorum çünkü bu yüzden çok kedi öldüren gördüm yapılmasın bilinçlenilsin sonra fikir verilsin bir candan bahsediliyor deneme tahtasından değil.

Meltem Tarhanci 6 yıl

Ama aldığı laktik asit miktarını azaltmış oluyor su içeriyor biraz da orayı kaçırıyorsunuz sanki, benim kedim ben süt içince deliriyo haftada 1 2 yemek kaşığını suyla birlikte veriyorum bizim zararlı şeyleri sevmemiz gibi bişi sndhaj

Talip Karagenç 6 yıl

Talip Karagenç sen 1-2 yemek kaşığı diyorsun. Düşünsene hiç bilmeyen birine süt ver dediğini? Koysun önüne 1 tas sütü sulu ya da susuz sonra hayvan gazdan ölsün bir de ishal olsun zaten iç paraziti vardır annesinden aldığı eee? Nerde kaldı bilinçli anne baba olmak?

Meltem Tarhanci 6 yıl

Sabaha kadar acliktan ölmesi daha iyi tabi haklisiniz.

Gökçe Emin 6 yıl

Ayrica kaputtan kurtarilan bi kediye hemen normal sut verilmis, yanlarina gidince sutu sulandirdik, yanimda yetiskin kedi mamasi vardi, sute attim doyurdu karnini. Sonra da erkek arkadasim sahiplendi. O kedi 3 gun hastane bahcesinde araba kaputlarinda yasamis ve hastane calisanlari sut veriyorlarmis habire. Su an hayvan arkadasimin evinde ve canli. Merak etmeyin zirt diye bi kere süt vermeyle ölmüyorlar. Herseyi en iyi siz biliyorsunuz.

Gökçe Emin 6 yıl

Yok kardeşim sen daha iyi biliyorsun 1 kez tecrübe ettiğin bir şeyle aynen devam et.... Aynen. Hell spr dewm Ulan egonuzu nasıl da bir yere koyamıyorsunuz arkadaş. Yanlış yaptığınızı kabul edip bir daha tekrarlamayın yeter can bu can. Oyuncağın değil doğruyu yanlışı deneyerek bulduğun. Sizin gibiler yüzünden biraz da dolu sokaklar. Yanlış uygulama kurbanı. Sen aynen uygula bildiğini nasılsa öldüğünde senin vebali

Meltem Tarhanci 6 yıl

Dikkat ederseniz bir kere vermeyle bisey olmaz dedim. Elinde mama yoksa ölsün mü hayvan sirf ishal olacak diye. Azicik mantikli olun.

Gökçe Emin 6 yıl

Gökçe Emin senin mantığın varken yıllarca orman beslemeleri yapmış gece yarılarında süt anneye bebekler yetiştirmiş benin mantığının ne önemi var küçük hanım? Hiç gerek yok bildiğini yap.

Meltem Tarhanci 6 yıl

Sirf ego tatmini icin sulandirilmis sutun bir kerelik verildiginde bile kedi öldürecegini soyleyip en basta bana saldirmissiniz. Ego olayina hic girmeyelim isterseniz kucuk hanim. Sulandirilmis sut vererek bi kerede hayvan öldümürmüsseniz zaten baska sıkıntılarınız var ve cidden buyuk. Neyse iyi gunler.

Gökçe Emin 6 yıl

Gökçe Emin allah senin yardımından sokaktakileri korusun inşallah başka söze gerek yok. Bilmiyorsun öğrenemeye de niyetin yok elini sürmezsin inşallah...

Meltem Tarhanci 6 yıl

Meltem hanım başından sonuna kadar haklı. Bir kereden bir şey olmazlarla ben biliyorumculuk oynayarak insanları saçma sapan yönlendirmeyin. Acıkan kedi ıslatılmış ekmeği bile yer ayrıca. Fotoğraftaki kedi biberonla beslenecek kadar ufak bir kedi değil. Kediye o laktik asidin zarar vermemesi için suya yalnızca üç damla falan süt katabilirsiniz onu yapacağınıza suyu koyun önüne daha iyi ne gerek var. Onunla doyacak mı sanıyorsunuz?

Sude Elbirlioğlu 6 yıl

Ayrıca kediler suları olduğu müddetçe yemeksiz uzun süre dayanabilir. Eğer siz bir kediyi açlıktan öldürebildiyseniz asıl size yuh demek lazım.

Sude Elbirlioğlu 6 yıl

İyi de ishal olduğunda su kaybı yaşandığını biliyoruz değil mi ve bu hayvanın günlerce dışarda kötü hastalıklı şeyler yiyip zaten sağlığı bozuksa ishal edip sıvı kaybına uğratarak daha da kötü yapar biz insanlar gibi dayanıklı değiller ki

Nazife Sar 6 yıl

Yahu gunlerce sut versin demiyorum. Acliktan aglayacaksa ya da ölecekse bi kerelik sulandirilmis sutten bisey olmaz diyorum ne kadar buyuttunuz. Sanki kedinin kafasini kes dedim.

Gökçe Emin 6 yıl

Zaten bugun gerekli malzemeleri almistir. Linciniz icin tesekurrler.

Gökçe Emin 6 yıl