Evdeki negatif enerjiyi yok etmek için ne yapılır?

Evdeki negatif enerjiyi yok etmek için ne yapılır?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
81
81 CEVAP

Evdeki aile içinde sevgi muhabbet eksikligi de negatif enerjilerin gelmesine sebep oluyor size bir reçete vereyim. ALLAHIN YA RAHMAN YA RAHİM isimlerini bir tabağa her hangi bir kalemle yazın tabağa biraz su koyun eritin parmaginizla o suyu surahiye yada caydanliga koyun ailecek için ama gizli yapınki ertesi günkü tepkileri ne olacak görün. Evde sabir sevgi ve dinginlik hakim oluyor. Eşinizden sana tekrar aşıkmı oluyorum ne gibi sözler duyabilirsiniz.

A

allah razı olsun

Kıymet Zidan 6 yıl

Bil cümle hepimizden razı olsun Allah cc. Ben haftada bir yapıyorum eşim emekli evden çıkmıyor bazen sirf kendi tahammulum için yapar içerim bu reçeteyi.

Aysel Zobu 6 yıl

Arapcami yazılacak, turkcemi

Filiz Durur 6 yıl

Ben türkçe yazıyorum arapça belki hatali yazarim diye ama arapcayi iyi bilen arapça yazarsa dahada katmerli olur.

Aysel Zobu 6 yıl

Behzat kardeşim MaşeAllah pozitif enerji yayıyorsunuz bu ne negatiflik yahu.

Aysel Zobu 6 yıl

Nil Avci bunu yapiniz ayni sorunlar bizdede vardi.

Aysel Zobu 6 yıl

Behzat Kiler bazı hastalıklar manevi yatla desteklenmeli tabiki önce tıb Allah bile tedavi olunuz buyuruyor ama dua da müslümanın silahı. Unutmayın

Kıymet Zidan 6 yıl

elinden geliyorsa silah la gelmiyorsa dua kardaş

Kıymet Zidan 6 yıl

Behzat Kiler Allah ta onları oynatacak hiç merak etmeyin

Kıymet Zidan 6 yıl

Keske bu cesaretinizi arakan icin yapilan mücadelelerde de gosterseniz. Klavye kahramanlari elini tasın altina koymayip üstelik duaya sığınanları hor gördükçe, kanla beslenen insanlarin önüne ekmeği kendi ellerinizle gotureceksiniz.

Aysel Zobu 6 yıl

Behzat Kiler huuuuhhhhhhh diyorum size rızkı veren allah yazıklar olsun sizin gibi atatürk diye diye kendini bi halt sananlar varken biz daha çok geri kalırız siz daha bu kafada gidin Atatürkü kullanmayın lütfen İnsanın kemiklerini sızlatmayın siz ancak onun adını kullanırsınız işte Atatürk başımızın tacı bunuda bilinnnn ALLAH ONDAN ŞEHİDLERİMİZDEN GAZİLERİMİZDEN RAZI OLSUN BİDE FATİHA OKUDUM SİZ ŞİMDİ OKARAD ATATÜRK DİYONUZ AMA Bİ FATİHA OKUYONUZMU ÇÜNKÜ ORADA ONLARA DUA LAZIM BURADA ONLAR VATANA HİZMET ETTİ BİZİMDE BOYNUMUZUN BORCU ONLARA DUA ETMEK SİZDE İŞE YARAYIN OZAMAN İSRAİLİ MET EDİCENİZE KAFANIZI ÇALIŞTIRIN DA SİZ ÜRETİN ENGEL OLANMI VAR

Kıymet Zidan 6 yıl

Ben bir doktor iki öğretmen annesiyim ömrümü emegimi onların egitimi için harcadim son çocuğumuda okutuyorum. İlmin önemini bilmesem eski kafali olsam 4 tane kizimi okutmaz evlendirirdim. Evimizi arabamizi hatta eşimin emekli maaşını bile kizlarimizin egitimine gitti. Karşınızdaki insanı tanimadan neler yaşadığını bilmeden yargilamayin. Dunyanin en cahil insanları muslumanlar değil musluman alimlerin kitaplari batili bilim adamlari kendi üniversitelerinde okutuluyor. Arap ülkeleri yillarca bizim 15 temmuz olayinda oldugu gibi gizli veya açık darbelerle yönetiliyor. Kafir siyonist yahudi ne zaman bir musluman ülkesi ekonomik yönden buyumeye kalksa kirli oyunlarla o ülkeye darbe yapıyor ve şuan ulkemizin 4 bir yani görünüşte amerika ama aslinda üst akil denilen siyonist yahudiler tarafindan teroristlerle ağır silahlarla kuşatildi. Dualara tepkinize gelince kiymet kardeşim çok guzel açıklamış. Size sayfalar dolusu karşılık verirdim ama bu sayfa humanist bir sayfa bu tarz tartismalari sevmez. Zaten sizin yorumlarınızda siyaset kokuyor burasi yeri deyil Behzat Kiler.

Aysel Zobu 6 yıl

Hikmet Sare

Aysel Zobu 6 yıl