Evlilik gereklilik mi zorunluluk mu yoksa bir kaçış yolu mudur insan neden evlenir?

Evlilik gereklilik mi zorunluluk mu yoksa bir kaçış yolu mudur insan neden evlenir?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
191
191 CEVAP

Bu ne ya şimdi? Çok sacma/salak bir soru! Senin annen baban olmazsa ne hissedersin? Yada annesiz babasiz büyüyen çocuklar ne hissediyorsa Evlilik ışte ona yarıyor. Bir daha boyle sacma sorularla zamanimizi çalmayın !

H

sacma bir tepki

Ugur Gürkan 6 yıl

Tepkimi agir bulmayin! Belli ki arkadasin evlilik disinda hayatinda hic derdi yok! Hiç gerçek bir "Hayat sınavından " geçmemiş. Evliligin niye yapildigini bilmeyen cahilin biri. Anne babası tarafı dan fazlaca şimartilmiştir belkide. Bu kadar önemli bir konuyu bilmediğini değil, sırf laf olsun torba dolsun zaman geçsin ve eglence amaçlı sorulmuş soruya bu tepki az bile.

Hediye Küsmen 6 yıl

Buyuk gecmis olsun. Kendilerini bu bayram günü kırdıysam pardon. Çok pardon! Lakin gerçekten çok saçma bir soru!

Hediye Küsmen 6 yıl

Bu ne şiddet ne Celâl! Bu nasıl bir önyargı, terbiyenizi takinin, tanımadığınız insanlara üç-beş cümle üzerinden hakaret edecek kadar sağlıksız davranışlarda bulunmayın, ayıptır!

Bahar İlgin 6 yıl

hediye hanim sacma bir soru demisiniz bende sizin dediginiz Sacma dedim gecenlerde 28 yasinda yegenime sordum neden evlenmiyorsun CEVAP BASİT NET O SORUMLUGU ALACAK DURUMDA DEGİLİM daha isimi tam yapamiyorum ogrenmem gerek cok seyler var isimi babasin sirketinde babasi sirketi iki ogluna birakiyor yavas yavas is ne mi dolar endeskli insaat malzemesi stok riskli stoksuz mal satamazsin ince bir cizgi ustundeler bir defa batti 3 senede o zarar cikti dolar dustu simdi bu genc evlense nasil esi ile ilgilenecek bir baska arkadasin ogluna sordum yas 32 neden yegen dedim. Annen baban evlendirmek istiyorlar yok diyorsun cocuk belediyede tasorende guvenlikci 8 sendir aldigi1800 tl 2-3 kiz istemeye gitmisler haa asgari ucretmi evi varmi arabasi varmi diye KİZLAR sormus cocuk hakli olarak babanin evinden getir olmus calisanla evlense dogan cocugun bakimi icin kres parasi annenin calismasina degmez

Ugur Gürkan 6 yıl

kissadan hisse gecler odun degil soruda sacma degil

Ugur Gürkan 6 yıl