Geçmişte insanlar teknolojik bakımdan gelişip dünyayı terk etmiş olabilir mi?

Ya daha onceki insanlar cok gelisip dunyadan goc etmisse ve herhangi bir yerde geri kalmis toplumlarin insanlik tarihini yeniden başlatmişlarsa. Yada biz buradan ileride goc ettiğimizde (modern insanlar)geriye afrikadaki bazi kabileler kaldiysa ve bunlar binlerce yil boyunca geliserek bizim seviyemize ulasirsa. Ve onlarda bizim gibi başka gezegenlerde hayat ararsa. Sizce insan yaşami bu sekilde bir dongumu ne dersiniz abiler ablalar fikirlerinizi oğrenmek istiyorum.(ornegin misir piramitleri nasil yapilabilir o cağda hâla bir tartisma deilmi )

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Çağdaş Erol iste cağdaş bey bende bunu anlatmaya calisiyorum belki vuradan gittiklerinde geriye bir avuc insan kalicak ve bu dongu devam edicek binlerce yil gecicek bizim gibi olana kadar ondan sonra birde inanicak din uretirler sonrada buna inanirlar ve bağzi toplumlar bunlarla mesgul olurken bazilari bilimle ilgilenicek ve hoc edicekler ve bu boyle devam edicek anlatmaya calistigim o

P

Sen ben gidemeyiz zaten. 2012 filmindeki gibi milyarderler gider. Geride kalanlar hayat mücadelesi verir. Diyelimki çok büyük bir gök taşı çarptı. Bütün dünya binlerce yıl sıcak ve sülfür içerikli bir atmosferde kaldı. Canlı yaşamı tekrar başlayabilir. Kurtulan olursa, bir şekilde buradan insanların kaçtığını aktarır. İlkel topluluklar bile kalsa sadece medineyete geçerken, yüzen gemilerden, uçaklardan bir şekilde bahsederler. Bize ulaşmış böyle bir hikaye yok. Mısır piramitleri nasıl yapıldı? Zeki insanlar her dönemde var olmuştur. Birileri güzelce planlayıp yapmış olabilir mesala.

Çağdaş Erol 6 yıl

Tabiki oda bir ihtimal sen ben gidebiliriz ama işci olarak gidebiliriz bizi orda calismak ocin gotururler belki dersiniz ya boyle sacma şey mi olur diye ama dunyada binlerce insanin karin tokluguna calisip tek kisiyi zengin etmesi ne kadar mantikli ise o kadar mantikli saygilar.

Piro Koştan 6 yıl

İşçi mi hiç sanmıyorum:) dünyada bu kadar zengin varken yeni dünyanın işçisi bizim siyasetçi fakirler olur: D

Çağdaş Erol 6 yıl

Katiliyorum bizde bilim yapamayiz zaten

Piro Koştan 6 yıl