Gerçeklik nedir?

Çogu kişinin başına gelmiştir. Bir kabustan uyandıgımız zaman gercek olmadıgı ıcın sevınırız. Cunku ruyadan uyandıgımız algısına varmısızdır artık.

Peki 'Gerceklık nedir' ? Düşlediğimiz, hayal kurdugumuz seylerın yada ruyaların aksı mıdır? Yada tam tersi hayal gücümüzün bir oyunu mu? Ya yanlış algılıyorsak ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Yanlış algılıyoruz sanki hiç uyanmicak gibi davranıyoruz.

S

neyı yanlış algılyoruz? Gercegı mı ruyayayı mı ?

Murat Vuslat 6 yıl

Rüya'yı, sanki gerçekmis gibi yaşıyoruz. Hiç bitmicek gibi yansımadan ibaret olan herşeyi çok fazla sahipleniyoruz. Oysa hepsi birer hayalden ibaret gerçekte tutamiyor, dokunamiyoruz bile sadece seyrediyoruz ve kendimizi fazla kaptırıyoruz.

Simsek Karakoseli 6 yıl

Simsek Karakoseli peki gerçek sandığımızda neyi tuttuğumuzu, gördüğümüzü tam olarak biliyormuyuz emin değilim ben çünkü bir enerji yumağı olan 'ben' çamur ham maddemle başlangıcım bir tükürük hangi gerçek? Rüyamı uyanık olduğumuz mu biz algılayalım diye zaman ki o aslında bir an olduğu yerde dururyor, dünyanın dönüş hızı ise akla zarar milyarlarca yıldız ayyy sahi gerçek ne sanırım Allah bildirdikçe öğrenecek insan hoş çoğu bilgi dna mızda var adında fıtrat denmiş ulaşa bilene ne mutlu bütün bunları bilmek ne yazık ki sınav sonucunu değiştirmeyecek sadece doğru yolda olanlar kazanacak sonunda ..

Hülya Büşram 6 yıl

İnşallah Hülya Büşram hanım Allah doğrudan ayırmasin

Simsek Karakoseli 6 yıl

Simsek Karakoseli Amin.

Hülya Büşram 6 yıl