Göbekteki yağları nasıl eritiriz?

Göbekteki yağları nasıl eritiriz?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
74
74 CEVAP

Kilolu olmak kaderin değil , ''Daha evvel denedim olmuyor '' diyorsun ya bak neden olmadı ?
Öncelikle yememeyi değil yakmayı düşünmeye başlamanı umarak sorulara başlıyorum :

1 ) Daha önce ki kilo kontrol denemelerinde sindirim sistemini dengeleyecek lifler, probiotikler aldın mi ?
2 ) Uyguladığın beslenme planı hücrelerine giden oksijen miktarında bir artış sağladı mı ?
3) Hücrelerini eskisinden daha iyi çalıştıracak ve yediğin yemeklerin eksikliklerini kapatacak vitamin -mineral destekleri kullandın mı ?
4 ) Vücudundaki su muhtemelen asitik, alkali yapabilmek adına ne yaptın ?
5 ) Beyin, vücud suyunun alkali olmamasından dolayı dokuları ve kasları korumak için yağları tutar Onların serbest kalması ve yağ yakımına geçebilmen için ne yaptın ?
6 ) Çağ'ın vebası olarak adlandırılan bir hastalık var adı Gizli şeker ( insülin direnci ) bu hastalık devam ettiği sürece kilo verebilirsin ama daha fazlasını geri de alabilirsin bunun için uyguladığın çözüm ne idi ?
7 ) Sen doğduğun günden itibaren yağı yakan bir makine idin ve bu makinenin çalışması için LEPTİN denilen bir hormon salgılıyordun uzun yıllardır vücudun bunu salgılamıyor bunu tersine çevirmek için herhangi bir girişimin oldu mu ?
8 ) Yukarıdaki maddelerden herhangi biri olmadan kilo vermişsen (az yiyerek veya kısa bir dönem spora yüklenerek ) muhtemelen ( yo -yo ) etkisi dediğimiz verdiğinden daha çoğunu geri almana sebep olan, senin 60 dan 70'e oradan 80'e çıkmana sebep olan aynı yolları denemekte neden ısrar ediyorsun ?
10 ) Yemeden, aç kalarak veya sağlıklı beslenme olmadan spor yaparak zayıflama denemelerinde beyninin glukozu kaslardan alacağını ve kas kayıpların oluşacağını biliyor musun ?
Bu Yazıyı son maddeye kadar okumuşsan ve ne yapmayacağını öğrendi isen ;bu çok iyi .!!!
Ne yapman gerektiği ile ilgili de umarım bir yol bulmuşsundur ..
Asla unutma! Sen bir makinesin ve çalışma prensiplerin binlerce yıldır hiç değişmedi ... Yaratıcı seni yağı tut diye değil yağı yak diye yarattı ...
Şimdi sıra geldi son soruya :
"3 gün içinde ölçülebilir sonuçlar için " başlayanların binlerce sonucunu görmene rağmen neyi bekliyorsun ?

V