GSS borcunu ödemezsem ne oluyor?

Gündem hakkında soru: Bu gss borcunu ödemezsek yaptırımı nedir? Devlet hastanelerinden faydalanamama, yeşil pasaportun geçersizliği, banka hesaplarına el koyma vs vs gibi şeyler var mı?

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Erkek arkdsm gectgmz ay biyerde ise basladi ilk bi ay iskur kapsaminda kurs gordu ve bu sure icinde kaza gecirdi kafasini yardi. Aq mun iskuru hicbisekilde masraflari karsilamadi isletmede sadece revirde dikis atip gonderdi ve mr dahi cektiremedik. Sigortasi olmadgi icn acil poliniklinigine dahi 140tl ucret istediler. (muayene icin sdce) simdi biz lazim oldgnda hicbiseklde saglk hzmeti alamiyorz ama devlet bize vermedgi hzmet icin borc kesiyo. Gelde anarsist olma gelde sovme.

H

Maalesef kaşıkla verip kapçeyle alıyorlar

Özkan Cingözoglu 5 yıl

Kasiklada vermiyor ya. Aile hekimligine pansuman icin gttgimzde (bulndgmz sehre yeni tasndk ve henuz aile hekimimiz yoktu) doktor hasta kontenjaninin dolu oldgnu soleyip kayit almadi. Hicbir yoldan hizmete ulasamadik yani. Ve isyeri hekimine soguk algnligi icn yazdrdgi recete kapsaminda bitane cold flu ya 11tl odedik. Buda sigortasi basladgi icin bole.

Hande Yşl 5 yıl

Bazi seyler hala cok eksik onceligi kendi halkina kendi insanina vermiolar millet zorda dArda ama kimin umrunda suan bzim gibi kac kisi war bu konuda magdur olan bedawa paramiz cikio cebimizde Zaten girmeden cikio cebimzden ALLAH hepimize yardimci olsun cok zor

Özkan Cingözoglu 5 yıl