Hacamat olanların yorumları?

Arkadaşlar hacamat yaptıran var mı acaba faydasını net bir şekilde gördünüz mü

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
88
88 CEVAP

Evet ben yaptırdım, boyun düzleşnesi ve boyun fıtığım var 5 ay boyunca hiç ağrım olmadı. Önümüzdeki ay Allah nasip ederse tekrar yaptıracağım. Birde manevi bir huzur veriyor insana biiznillah.

M

Melis hanim aynı hastalık bendede var ama benim ağrılar boyundan başıma vuruyor gün içinde sürekli baş ağrısı yaşıyorum ben.. Nerede yaptirdinz ogrenebilirmiyim bide sizdede baş ağrıları oluyormuydu geçtimi onlarda

Zuhal Çeşitcioğlu 6 yıl

Boyun duzlesmesi için kaç kupa yaptirdiniz acaba? Ben sülük attirdim ama pek fayda göremedim.. Ama suda varki ehli degildi yaptirdigim kişi.. Acaba ondanmi fayda goremedim.. Ama migrenime çok iyi geldi. .

Abaybal Elet 6 yıl

Zuhal Çeşitcioğlu hanım ; Benimde baş ağrılarım vardı, hatta o kadar şiddetli oluyorduki gözüme de vuruyordu. Mr, emg, muayene, fizik ve beyin cerrahisi gördü ilaç veriyorlar ilacı bırakınca gene aynı. Yaptırdıktan tam 5 ay sonra biraz biraz başladı ağrılarım. Aslun senede 2 defa yaptırmak lazım 6 ayda bir felan. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İzmirde evlere gelip yapan bir haccam hanım var ona yaptırdım.

Melis Narinoğlu 6 yıl

Abaybal Elet boyun kısmına 1 sırta 3 bel 2 birde belin biraz aşağısına 2 kupa koydu diye hatırlıyorum. Zaten kupadan kan akmıyor, jöle gibi bir kan çıkıyor çok şaşırıyor insan. Resmen sırtımdan ağırlık kalkmış gibi hissettim.

Melis Narinoğlu 6 yıl