Hangi arabayı almalıyım? nissan micra, citroen c3

Arkadaslar kiz arkadasima arac almayi planliyoruz. Iki model arasinda kaldik. 2004 ile 2008 model arasi nissan micra ve citroen c3 lere bakiyoruz. Kullanan tavsiye eden yada fikir verecek olanlardan yorum bekliyorum Aracin yol tutusu ic genisligi vb. ( ben 1.90 boyundayim da arada bende kullanicam araci ic genislik o yuzden onemli )

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Babam 185 c3 e gayet oturuyordu hatta 2 metre olan sevgilim bile kullandı o arabayı şaşırmıştı başta sığmaz sandı ama sığdı. Ama sakın benzinli-tüplü almayın sakıııııın. Micranın avantajı turbo destekli olması. Ama işte dizel alacağınız araçda da km yüksek olcak o yıllara bakıyorsanız. Micraların yeni benzinlilerinde turbo destekli olması lzım eskileri de öyleyse ona bakabilirsiniz. C3 sanayiden çıkmıyo ya.

S

Tesekkur ederim. Sanayiden cikmiyor derken

Erkut Kanberoğlu 6 yıl

Erkut Kanberoğlu 2009 vardı bende. Benzin tüp. Onun için konuşuyorum öncelikle eski sahibi contaları yakmış eksperde çıkmadı falan aldık motor kapağı delindi sonra yaptırdık kafası karıştı makinenin kaç usta düzeltemedi sürekli egzoz emisyon hatası veriyo ötüyo falan deli etti.

Sezer Sçl 6 yıl

Siz citroen garage grubunu bulun facebookta onlara sorun onlar çok iyidir arabanın sorununu da söylerler iyi yönünü de

Sezer Sçl 6 yıl