Hangi ekonomik model daha iyidir?

Sağlık hizmetlerinin bedava olması ve eğitime önem verilmesi yönünden iyi bir ülke ama özel sektörün yetersizliğinde böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? (video silinmiş)

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Kübanın başarısını anlamak için onunla aynı konuma sahip onunla aynı yer altı kaynaklarına sahip komşu ada ülkelerine bakmak yeterlidir. Tutup sömürgeci Amerika yada Avrupa birliğiyle ambargo altındaki küçük bir ada ülkesini karşılaştırmak gaflettir cahilliktir.

D

sen haydutluk yaparsan yabancıların mallarına el koyarsan yani çalarsan uluslar arası hukuğu tanımazsan ambargoyu yersin tabi.

Volkan Kaynar 5 yıl

Yabancılar o malları nasıl elde etti?

Doğuhan Vaner 5 yıl

ayrıca hem kapitalizme küfür et hem de kapitalist ülkelerle ticaret yapmak iste. İyimiş.

Volkan Kaynar 5 yıl

"Asacağımız son kapitalist, muhtemelen bize asma halatını satan kişi olacaktır.” Karl Marx bir ada ülkesinin kendini dünya dan izole ederek yaşaması mümkün değildir sosyalizmin de kapitalist dünyayla temas kurulmadan yaşana bileceğin dair bir iddiası yoktur feodal sistemden kapitalist sisteme geçilmesine rağmen bazı kapitalist devletlerin içinde feodal düzenler devam etmekte ama kapitalist devlet kendini o feodal düzenlerden soyutlamamakta diyalektik materyalizmi ve dünyanın ilerleyişini bir az araştırın

Doğuhan Vaner 5 yıl