Hangi ekonomik model daha iyidir?

Sağlık hizmetlerinin bedava olması ve eğitime önem verilmesi yönünden iyi bir ülke ama özel sektörün yetersizliğinde böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? (video silinmiş)

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Özkan Mursel haklısın dünya sağlık örgütü Küba'nın propagandasını yapıyor.

O

Dunya saglik örgütü kuba kansere çözüm buldu mu demis?

Volkan Kaynar 6 yıl

http://haber.sol.org.tr/bilim/dunya-saglik-orgutu-kuba-anneden-bebege-aids-gecisini-durdurdu-121186

Orhan Ablay 6 yıl

Şimdi o haber sol gazetesinde yayınlandı diye inanmazsınız belki. http://www.nationalturk.com/dunya-saglik-orgutu-acikladi-kubada-bir-devrim-daha-226958/

Orhan Ablay 6 yıl

Kanserle ne alakasi var bunun?

Volkan Kaynar 6 yıl

Bir üst yorumdaki arkadaş kanser aşısının balon olduğunu ima etti, bende cevaben dünya sağlık örgütü Küba propagandası mı yapıyor dedim. Dünya sağlık örgütü kanser aşısıyla ilgili bir açıklama henüz yaptı mı bilmiyorum ama buldukları aşı şu an Türkiye'de de kullanılmaya başlandı. Komünizmle yönetildiği için ne şekilde karalayacağınızı şaşırıyorsunuz. https://sagligabiradim.com/kuba-bir-kanser-asisi-gelistirdi-ve-bunu-dunya-ile-paylasiyor/

Orhan Ablay 6 yıl

Benim yorumum kanser aşısı üzerineydi. Bu haberlerin yapılması üzerinden epey bir zaman geçti. Artık çıktılarının onaylanıp bir istatistik oluşması gerekli. Fakat nedense pek ses çıkmıyor. Onunla ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nün resmi internet sitesinden bir paylaşımınız varsa buyurun yapın, okumuş öğrenmiş oluruz.

Özkan Mursel 6 yıl

Özkan Mursel en boktan bir aşının bile test aşamalarının uzun yıllar sürdüğünü bilmeyecek kadar cahil olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki tüm araştırmalar bu aşının şimdilik hastalığı iyileştirmediğini ama süreci yavaşlattığını gösteriyor. Neredeyse tüm dünyanın ambargo uygulamasının bunda etkisi büyük ama ABD bile bu aşı için Küba ile ortak çalışmaya yeşil ışık yakmış durumda. Tabi bunları senin anlamanı beklemiyorum şu an.

Orhan Ablay 6 yıl

Keşke birbirimize "siz" diye hitap edebilecek olgunlukta olabilsek, o zaman dünya çok daha güzel bir yer olabilirdi. Neyse sanıyorum paylaşacak bir şeyiniz yok. Size iyi günler dilerim.

Özkan Mursel 6 yıl

Özkan Mursel sen diye hitap etmem zoruna mı gitti?

Orhan Ablay 6 yıl

Sen deyince ben olgunlaşmamış cahil mi oluyorum peki?

Orhan Ablay 6 yıl