Hangi ekonomik model daha iyidir?

Sağlık hizmetlerinin bedava olması ve eğitime önem verilmesi yönünden iyi bir ülke ama özel sektörün yetersizliğinde böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? (video silinmiş)

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Bir yemek yapıyorsun güzel ama daha lezzetli olabilir. Cüba, da bu eksik. Yaptıkları iyi şeyler var fakat eksikler de var. Tabi bizim insanımız yeteri kadar dünyayı gezmedigi için bilmiyoruz kültürlerini, sosyal hayatlarını. Ambargo onları çok etkiliyor fakat dünyaya kapanarak gelişemezsiniz.Kendinizi tabiki koruyacaksınız,gerekli önlemleri alacaksınız fakat kapanarak değil.

S

Küba'yı Küba'dan çok ABD kapatıyor gerçi

Denizhan Haye 6 yıl

Katılıyorum ama kendine güvenen ülke meydan okumalı.

Serkan Baştepe 6 yıl

Şu ankinden daha fazla güvenmesin bence küçücük ülke

Denizhan Haye 6 yıl

Kilometrekare olarak o boyutta, dünya haritasında baktığında zor gördüğün başka bir "ismi dünyada bu kadar bilinen" ikinci bir ülke var mı? Boyuna göre yeterince büyük bir etkisi var zaten. Ne olacak ikii karış ülke dünya lideri mi olacak ?

Ahmet Kanyılmaz 6 yıl

Var öyle ülkeler de bu kadar fakir olup da (terör vb gündemler haricinde) bu kadar etkili olan yok herhalde

Denizhan Haye 6 yıl

Arkadaş Küba dediğimiz ülkenin kapasitesi, gücü, kaynakları, birikimi ancak bu kadar, yani eldeki malzeme bu. Bence en uygun sistem de sosyalizm, doğruyu yapıyorlar, gelişeceklerse de belli bir kesimi ezerek değil hep beraber gelişecekler.

Cemal Babataş 6 yıl