Hangi ekonomik model daha iyidir?

Sağlık hizmetlerinin bedava olması ve eğitime önem verilmesi yönünden iyi bir ülke ama özel sektörün yetersizliğinde böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? (video silinmiş)

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Küba herşeyden önce (doktor) Che tarafından verilen sözü gerçekleştirdi. Bütün insanlar sağlık hizmetine elini kolunu sallaya sallaya ulaşıyor. Bunun aksini söyleyen var mı? Bu sözü verdiklerinde çok değerli bir sözdü, bu gün de çok değerli bir söz ve bu sözü tutmuş olmaları çok değerli. Halkımın içinde birileri acayip zengin olacak bir eli yağda bir eli balda olacak diye bir söz vermediler bize. Sözlerini de tuttular. Yanlışlar olabilir, hatalar olabilir. İnsanlığa Che gibi bir doktor çok büyük bir söz verdi. O söz tutuldu. Kapitalizm miymiş, zart mış zurtmuş. Bu sözü versin, başka yöntemler uygulasın ve her insan elini kolunu sallayarak sağlık hizmeti alabilsin. Ondan sonra konuşsun.

A

var sağlık hizmetleri berbat durumda. Malzeme ilaç sıkıntısı var diye yazı okumuştum. link bulursam yollarım. Ha kağıt üzerinde bedavadır ayrı.

Volkan Kaynar 5 yıl