Hangi mesleği seçmeliyim?

Bu sene universite sınavına hazırlanıyorum, tavsiye edebileceğiniz bak önü açık, boşta kalmazsın diyebileceğin meslek var mıdır
*eşit ağırlık

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Valla ben torpil safsatasına pek inanmıyorum, yani şöyle ki yok torpil kötü, yok işte bu ülkede torpilsiz bir iş yapılmaz diyen bizler aslında bu torpil mevzusuna mahal verenleriz. Neyse, asıl soruya gelirsek ben de aynı problemi yaşıyorum ve bu yola İLLE DE HUKUK diye çıkmıştım, gezdim konuştum, bana uygun olmadığını gördüm. Şimdi ise apayrı bir bölüme yöneldim. Sana en büyük tavsiyem kendi yeteneklerini keşfetmen ve internet üzerinden meslek envanterleri çözmen. Sahiden bu meslek envanterleri çok işime yaradı. Şu an "vay be tam bana göreymiş" diyebileceğim bir bölüm için çalışıyorum. Bunun haricinde de asla okuma dediğim tek şey kamu yönetimi, o da okulu okuyunca bitmeyen bir bölüm olduğu için. Umarım içine sinen bir bölüm bulursun!

S

tam bu kanıdayım, torpil var ühü ühü triplerine girmekten her şeyi salanlar var, gülmeye tenezzül edemiyor insan görünce. O derece zavallıca bir durum.

Feyyaz Yapılır 3 yıl

+1

Eren Aykoç 3 yıl

http://fatihrehberlik.com/testler/meslekiegilim.aspx önerimdir

Safanur Yarkın 3 yıl