Hipnoz gerçekten var mı? hipnoz olan yalan söyleyemez mi?

Hipnoz mümkün mü sizce? Aramızda hipnoz olan ya da hipnoz yapmayı bilen birileri var mı? Nasıl olabiliyor bu tarz bir şey, sistematiği, formülü, mantığı nedir? Ve en önemlisi hipnoz olanlar yalan atıyor olamaz mı ?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

TV izleyip beyninizi kontrol altında tutun. Aksi halde onların oyunundan korkup tv izlemeyi bıraktığınız için ilerde kendinizden utanabilirsiniz.Ya üç kuruşluk illücüler yüzünden hayatımı değiştirdim yazık bana diyebilirsiniz.

Ö

Aleni yapılan lar zaten aleni ... Pekiiiiiiiii aleni yapılmayanlar? Ben zaten burgerkıng E bayılırım yoksa at Eti yemem gibi mi?

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Haberim olmadan bir yanlış yapıyorsam bilemem. Ama dini yönü haricinde at veya domuz eti olsun farkeden tek şey içinde bulundurduğu kimyasal bileşikler. Farkında olmadan domuz yersin metabolizmanı bozar !! her gün 1 tane limon ye o halde. Yemek konusunda korkunuz varsa sarmısak ve limon kanı olsun bağırsakları olsun bir çok yeri temiler. Hani domuz eti yedik içimizde 2 metrelik solucanlar oluşcak korkunuz varsa sarmısak ve limon. Televizyon konusunda zaten seçim sizin beyninizi dinlerseniz yenik düşersiniz.

Özgür KıLıç 5 yıl

Kimin haklı olduğunu N önemi yok zihinlerimiz quantum sıçramaşı yapıyor sadece özgür bey.. Benim dinlere bakış açım çok farklı.... O yüzden söylediğim markanın sağlık yani Hastalık boyutuyla ilişkilendiriyorum bir ikinci konu maddesel boyutla çok ilgilenmiyorum sizde çok iyi biliyorsunuz Fakat müdahale etmem gerektiğini düşündüğüm yerde kendi perspektif im den kendi yanılsamamdan değerlendirmemi aktarıyorum sizin algınızda ne şekilde tezahür eder bilemem sizde kendi süzgeçinizden geçire rek bir değerlendirme yapabilir siniz... Sizin söylediklerinizi de ben kendi süzgecimden geçirerek bir değerlendirme yapabilirim ''madde ''kavramıyla ilgilenmeye başladığımda .... I

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Yani TV izlemeye karşı oluşumun sebebi şudur ki mesela bir dizi var bir konu var içinde ''SEVGİ'' anlatılıyor sözüm ona bakın şimdi Sevgi'nin işleyiş sürecine aldatma, kıskançlık, çekememe, yalan, ihanet süreçlerinde N geçiyor sevgi kelimesi sonra ne oluyor bilinçaltındaki algıda SEVGİ okadar zor bir kavram ki bu süreçler den geçmeniz gerekiyor mesajları gibi. Oysa sevgi okadar zor birşey değildir SEVGİ kötülük ten geçmez özgür bey heryerde dir bakmasını bildiğinizde okadar basittir işte ... Peki Ozaman neden insanlara ihanet ayrılık acı yalan entrika dan geçtiğini öğretiyorlar O yol sizce SEVGi ye mi çıkıyordur ?

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

İnsanlara bakıp sevgiyi sorgulamak? Veya başka insanlara bakın gerçek sevgi bu veya bakın gerçek inanç bu bakın gerçek bilmem ney bu........ Bazı kişiler çevresinde insanların olmasını ister. Bazılarıda düşüncelerinin çevresine zarar verdiğini düşündüğünden yalnızlığı seçer. Anlaşamadığımız nokta sizin 1. anlattığım benim 2. anlattığım kişilik olmam. Ben insanlar düzelemez Tanrı böyle istiyor diyorum siz hayır herkesi kurtarabilirim diyorsunuz. Ve ara sıra kafamız o kadar karışıyor ki bakalım facebookta neler yazılmış diye burda buluşuyoruz. Olup biten bundan ibaret.

Özgür KıLıç 5 yıl

İşte şimdi beraber maneviyata giriş yapmış olduk öncelikle yaptığınız kişilik analiziyle bir ilgim bulunmuyor güzel Gönlünüzü kırmak istemem ama ramt hanın aynalarla ilgili sözünü paylaşmak isterim sizinle ...

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Merak ediyorum neden sevgi çok önemli? Neden illa yanında birileri olsun istiyorsunuz. Yani yalnızlıktan korktuğunuz için mi yoksa kitapta yalnızlık sadece ALLAH'a ait yazdığı için mi? İnsan başka kimsenin olmadığı bir evrende bir şeyler yaparsa yaptım diyebilir aksi halde sürekli başkalarından yardım alarak bir çok bilinç seviyesini atlayıp kestirmeden bir yerlere gelinir.

Özgür KıLıç 5 yıl

Size aynalar, yani her yönünüzü aksettiren varlıklar gönderilecek. Bu karşılaşma hem tatlı hem de acı olacak. Birini sevdiğinizde bir aynayı sevmiş olursunuz. Bu öyle bir aynadır ki, karmaşıklaştığızın ardındaki basitliği ve gerçek kimliğinizi kavramanızı mümkün kılar. Sevgi ancak siz kendinizi sever ve bundan dolayı haz ve sevinç duyarsanız gelir. Sevinç, tüm dünyayı nasıl olurlarsa olsunlar, sevebilmenizi mümkün kılar. Bu koşulsuz sevgidir. RAMTHA

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Özgür KıLıç özgür bey kişilik analizi yaptığınız için şuanda muhtemel olarak kalbiniz konuşu yor unutmayın bilimsel olarak aklın bir zekası olduğu gibi kalbin de sezgisel zekası vardır..

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Kişilik analizi yapmak zorunda kaldım. Bir an tartışma diyaloğuna girmişiz gibi geldi bende konu uzamasın diye aramızdaki farkı söyledim. Bu fark yüzünden asla birbirimizi anlayamayız. Siz duygu ve düşünceler üzerine düşünüyorsunuz bense neden bu düşünceleri oluşturduğumuzu düşünüyorum. O düşünceler yüzünden ALLAH'ı düşündüğüm süre sayısı azalıyor. Birine aşık olmak sevmek tartışmak kovalamak kovalanmak yakınlaşmak vs vs vs bu olaylar gerçekleşirken yaratıcıyı düşündüğüm süreler devre dışı kalıyor. Sizin amacınız bu süreleri uzatmak. Benim amacım tanrıyı anlayabilmek.

Özgür KıLıç 5 yıl

Şöyleki özgür bey insanlar sevgi olmadan öğrendikleriyle atom bombası yapıyorlar birbirlerini yok etmek için harcıyorlar öğrendiklerini.. Bir sonraki jenerasyon bunun nasibini alıcak tır belkide ama benim anlamadığım en son Mars'a gidip oksijenin olmadığı küve z lerde yaşadıklarında ve adına medeniyet dediklerinde nolucak yani öğrendikleri devasa bilgilerle devasa uçurumlara da gidebilirler belki.. Gizli bir Agartha uygarlığı da kurabilirler son teknolojilerin olduğu paranın hüküm sürmediği ... Belki öyle belki değil.... Belki cennet belki cehennem.. Konuşuyoruz öyle işte ...

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

com-z7woh67w1uvaxm1bo5dn.jpg

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

https://youtu.be/Ump17osTL-g

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

https://youtu.be/b-6B2zyoFsI

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Bebekler la notasıyla ağlamaya başlar ilk doğduklarında...

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

O ispat etmek derdinde. Benim öyle bir derdim yok. Benim derdim sürekli olarak birinin benden büyük olup tehdit edebilme imkanının olması. Belki erkek olduğum içindir başıma gelen ekonomik bir olayı bilinç olarak O yaptı diye düşünüyorum. İnançsız değilim ama birileri ile aynı evrende olup kurallarla yaşayacağıma tek başıma olup tehdit edilmeden yaşamak daha mantıklı.

Özgür KıLıç 5 yıl

Tehdit mi???şaka yapıyor sunuZ ba zı şeyler ikram dır.. Ama O nda Sevgi'den başka hiçbirşey yok Ve size beni bul demiş, beni anla Çünkü sana daha büyük birşey hediye etmek istiyorum der gibi olabilir mi??belki öyle belki değil......

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

https://youtu.be/KLkh2Q47NJo

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Doğduğum zaman böyle değildim. Yaşadığım olaylardan dolayı böyle oldum. Sizde doğduğunuzda öyle değildiniz yaşadıklarınızdan dolayı öyle oldunuz. Yaşayabileceğimiz şeyleri farklı olarak sunuyorsa bunları düşüneceğimizide biliyordu demektir. Dediğim gibi Tanrıya karşı değilim. Sadece yalnız kalmak daha mantıklı geliyor. Sonuçta yalnızken birine zarar veremem günaha giremem veya kızacağı bir şey yapamam. Amaçta bu değil mi zaten. Nefsani isteklerle pek ilgim yok bilimle uğraşırken hepsinin hormonal olaylar olduğunu anladım. Dediğim gibi bunları yaşamamı istemiş bende yaşayıp bunları düşündüm. İzin vermeseydi düşünemezdim haksızmıyım? Demekki ortada bir sorun yok.

Özgür KıLıç 5 yıl

Haklısınız bir yerde. Her ruhun ayrı ayrı bir tekamül süreci vardır Aslı'na bakarsanız karışmamak lazım yanlız kalıp anlamaya çalışmak bazen en güzelidir. Ama bazen de karşınızdaki insanda tezahür eder. Yani siz kötülük yapmıyorum diye yanlızlığı tercih ederseniz hangi ihtimalden kaçmiş oluyorsunuz ayna gibi birine kötülük yapabilme ihtimalinden olabiletesinden mi? Yani neden? Ben de fazla cesaret var sanırım üstüne giderim kimmiş o bana yanlız kalmadığımda kötülük yaptırıcak? Kim o insanları N aklına giren ??

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Derdim şeytan değil. Birine aşık oluyorsun kalkıyor seni aşık olduğun kişi ile sınıyor bu kişi kaza geçiriyor ekonomik nedenlerden dolayı yardım edemiyorsun sonra acaba benim sınav olmam için mi sabır sınavım için mi kaza geçirdi yoksa başka bir sınav mı bu diyorsun? Ondan sonra eğer en büyük ben olsaydım bunları yaşamak zorunda olmazdım diyorsun arada kalıyorsun. Bir süre sonra o kadar derine iniyorsun ki şeytan bile sana bakıp tövbe ediyor benden daha kötüsüde varmış diyor. Sonra eğer yalnız olsaydım bunları yaşamayacaktım.Mutlu olmanın bedeli acı çekerek sınav edilmekse mutlu olmamak daha iyi diyorsun. Kapı son olarak yalnızlığa çıkıyor. Hatta hiç tanışamadığın platonik bir aşk insanı yalnızlığa itmez. Ama yaratıcının bunu bildiği halde engellememesi yada senin bunu yaşamana izin veriyor olması yalnızlığı seçmek için yeterli bir sebep. Umarım başına böyle bir olay gelmesin.

Özgür KıLıç 5 yıl

Peki arkadaşınız kazayı atalayabil dimi özgür bey? Durumu nedir? Hala onu seviyormusumuz yoksa kaza geçirdiği için sevmeyi bıraktınız mı?

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

Aslında arkadaşım değildi arkadaş olmak için ilk adımı atıcağım gün kaza geçirdi. Daha sonra taşındılar. Bende peşine düşmedim yanlış anlaşılır diye.

Özgür KıLıç 5 yıl

Demek ki sevmiyor muşsunuz ...

Manolya Tabanoğlu 5 yıl

19 yaşında aşırı dinsel bir ailede büyüyorsun bir kıza ilkkez adım atmak istiyorsun ve başına bu olay geliyor? Heralde dedim zina yapıcaktım belkide gelecekte ondan dolayı böyle oldu. Ne biliyim insan o yaştayken mantıklı düşünemiyor ki. Sonradanda kimseye adım atmadım. Böylesi daha iyi.

Özgür KıLıç 5 yıl