Hırsızlık olan sınıfta öğretmen ne yapmalı?

Arkadaşlar herkese merhaba. Biraz önce öğrencim geldi ağlayarak 55 TL parası çalınmış daha önce de iki kere daha çalınmış ama küçük miktarlarda olduğu için önemsemedi ama şimdi yapan her kimse büyük küçük farketmeden alışmış almaya. Şimdi bu durumu çözmek için ne yapabilirim önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim..

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Hepinize teşekkürler. Bu 7. Kez oluyormuş sınıfta. Ben de bı kutu hazırladım. Ve sınıfa girip konuştum hem korkuttum hem vicdanlarını sorgulatacak şekilde konustum. Size 3 teneffüs mühlet veriyorum son ders o kutunun içinden para çıkacak diğer türlü polise seri numarası vereceğiz ve her türlü o kişiyi bulacağız. Şuan benim yaptığım o kişiye bir şans vermek dedim. Bu şekilde olursa kimse bilmeyecek konu kapanıp gidecek yoksa okuldan atılır dosyasına da bu suç işlenir eğitim ve iş hayatı biter dedim. Bakalım bir ders sonra herkesi koridora alıp tek tek sınıfa sokup kutuya koymasını sağlayacağım. İnşallah işe yarar:( okul kız meslek lisesi. Okul çıkışı bı işi varmış o yüzden o kadar para taşımış yanında. Bir de rehberll öğretmen yok okulumuzda maalesef. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

E

Hocam dikkat et de tek tek sınıfa girdiklerinde de tekrar çalmasın

İskender Kabay 5 yıl

Ver disipline hocam topluma kazandırma çeksin cezasını

Mehmet Gdk 5 yıl

Evt bu da işe yarıyor

Pinar Soyman 5 yıl

Sonucu yazın hocam

Pinar Soyman 5 yıl

Hocam çıkmadı maalesef. Bı öğrenciden şüphelendim ama o da köyden gelen bı öğrenci ve yurtta kalıyor. 25 lirası vardı. Benim param dedi. Yapacak bişey yok artık maalesef. Din dersleri bu kadar artarken ahlaksızlıklarin da aynı oranda artması çok üzüyor beni:(

Ebru Üstünel 5 yıl

Din dersiyle ne alaka ya sadece din öğretmenleri mi hırsızlığın kötü bir şey olduğunu anlatmakla görevli

Zülal Şaşkal 5 yıl