Horlayan insanı nasıl sustururuz?

Ya arkadaşlar horlayan insanla ayni ortamda nasil uyunur. Abi cildiricam şeytan diyor bas yastigi bog sonra misil misil uyu. İnsan değil ayioglu ayi.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

2 günlüğüne kalmaya geldiğin yerde bununla karşılaştın diye mi gerçekten bunca yaygara, adama hakaretler falan. Sen ya hiç bişey görmemişsin hayatında ya da buraya açacak başlık bulamadığın için dikkat çekmeye çalışıyorsun. Özrün bu muydu yoksa

A

Aynı şeyleri geçirdim aklımdan.

İlke Ateş 3 yıl

Evet kardeş iki dünya savaşı atlatip Afganistan ve Irak cephelerinde ki yorucu yillarindan sonra gelip burada bana zaman ayirman onurlandirdi beni sevgili dostum.

Mustafa Gundogan 3 yıl

Bu iddialı oldu baya ama bunları gerçekten yaşayıp da senin gibi böğürmeyen insanlar olmuştur eminim

Akın Kuyruk 3 yıl

Şimdi sorun şurada: Ben benim şuan maruz kaldigim sorun dünyadaki tüm sorunlardan daha önemli diye bir cümle mi kurdum? Ya da bunun disindaki tüm sorunlari küçük mü gördüm? Neden o zaman başka sorunlarla kiyaslayip bir başka yere cekme çabası görüyorum? Bana gore gecenin bu saatinde buraya yazacak kadar ciddi bir sorun ki alternatif çözümlerin yaninda kulak tikayici gibi çözümler için bilgi edinmiş oldum. Olayda bu değil mi zaten benzer tecrübeleri edinmiş insanlardan fikir almak? Birde ilgi çekme tarzi ithamlar ki gecenin bu saati ne ilgisi? Actigim konu bir elin parmagini geçmezken o yüzden düz mantigi başkasına saklayalim isabetli olur.

Mustafa Gundogan 3 yıl