Huzursuz bacak sendromuna ilişkin önerileriler

Huzursuz bacak sendromuna ilişkin önerileriniz varmı?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Akupunktur tedavisi

P

Akupunktur tedavi eder mi? Yoksa sadece o durumu hissetmememizi mi sağlar?

Gökhan Hamamcı 6 yıl

Gökhan Hamamcı tedavi eder

Pelin Kussan 6 yıl

Nasıl?

Gökhan Hamamcı 6 yıl

Gökhan Hamamcı çok deraylı bir tedavi gökhan bey, burda anlatılamaz. İnternette araştırın isterseniz.. Bunun için başlı başına görüşme tapıyoruz hastalarla. İyi akşamlar.

Pelin Kussan 6 yıl

Şikayetlerini sadece o dönem için geçirebilirsiniz akupunktur ile.. Halbuki huzursuz bacak sendromuna sebebiyet veren en önemli etken hareketsiz yaşamdır. Düzenli yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirebilirler ise sorun diye bir şey olmaz ortada.. Saygılar Pelin hanım

Gökhan Hamamcı 6 yıl

Gökhan Hamamcı Akupunktur tedavisi hakkında yanlış bilgi veriyorsunuz. İyişmek isteyen herkes önce bilgi sahibi olmak için araştırmalı sonra fikir sahibi olup ahkam kesmelidir. Tedavi olmak isteyen herkesi bu muhteşem tedaviyi araştırıp denemesini tavsiye ediyorum, çünki hastalık yoktur hasta vardır. Etkin tedavisi olabilen hastalıklar bir de uzman doktorların elinde ise çok iyi sonuçlar alınır. İyi akşamlar dilerim tüm şifa bulmak isteyenlere.

Pelin Kussan 6 yıl

Amacım burada akupunktur tedavisini kötülemek ya da yanlış bilgi vermek değildir. Zira işin uzmanı sizsiniz. Benim demek istediğim şey: Huzursuz bacak sendromuna sebep olan şey ne ise öncelikle bunun tespit edilmesi ve sebebiyet veren şeyin ortadan kaldırılmasıyla beraber rahatsızlık veren durumun da otomatikman bertaraf edilebilmesidir. Size bir sorum olacak; Huzursuz bacak sendromu rahatsızlığı şikayetiyle size gelen hastanızı akupunktur tedavi yöntemiyle (atıyorum) 8 seansta tedavi ettiniz ve artık şikayeti ortadan kaldırmak suretiyle hastanızı gönderdiniz. Bu hastanın bir daha (ömür boyu) huzursuz bacak sendromu şikayeti olmayacağına "garanti" verebilir misiniz?

Gökhan Hamamcı 6 yıl

Dopamin eksikliği varsa nasıl giderecegız bunu bu yöntemle

Anıl Özdicle 6 yıl