İngiliz dili ve edebiyatı alanında tez konusu tavsiyeleri

Arkadaşlar önemli iki sorunum var yardımlarınızı bekliyorum.. Soru 1: ingiliz dili ve edebiyatı bölümünden tez yazmak için EDEBİYAT konusu önerebilir misiniz?
2.soru: Yüksek lisansta tezde yazdığım konu doktorada da devam etmek zorunda mı? Yani yine aynı konu üzerine çalışmak zorunda mıyım? Teşekküler şimdiden

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
5
5 CEVAP

The method of teaching English in classes 5_8 or 9-12 diye bir başlık alıp yazabilirsiniz.
Çünkü sonuçta öğretmensiniz ve böyle konular daha cazib gelir hem de işini yarar !

M

Peki sizce bu konu çok geniş olmaz mı hocam?

Zeynep Öztaban 5 yıl

Hocam edebiyatta teaching method uzerine tez yazilmaz. Ingiliz dili ve edebiyati ana bilim dalinda calisiyor.

Nagehan Öztabak 5 yıl

Ben bir örnek olarak yazdım, edebiyet olsada sonuçta ingilzce dil okuyur hocamız, belki de danışmanı kabul eder. İllaki edebiyet ya da roman olsun diye bir şey yoktur. Bir de edebiyettaki yazarlar hakında da çalışabilirsiniz meşhur yazarlar hakkında veya karşılaşmalı olarak klasik ve yeni edebiyet de olabilir.

Mohammad Özmüş 5 yıl

Edebiyat alaninda tez konusu demis zeynep hanim. Edebiyat ve kultur uzerine yuksek lisans yapiyor diye anladim ben. Egitim fakultesi olsa dediginiz dogru.

Nagehan Öztabak 5 yıl

İngiliz dili ve edebiyatı yüksek lisanstayım. Öğretmenlik okudum. Aslında dil ediniminde çok daha iyiyim. Ama semineri dilden verdim diye dedim ki tez de edebiyat olsun. Dil ediniminden güzel geniş konu bulsam daha iyi olur benim için. Siz her konuyu yazabilirsiniz sorun yok çok kararsızım hocalarımız da biraz işi bize bırakıyırlar.

Zeynep Öztaban 5 yıl

Siz de haklısınız Nagehan Öztabak hanim ben biraz geneleme yaptım bir de ben eğitim fakültesi, ingilzce dil ve edebiyetten muzunum o açıdan da söylediğim konular normaldir benim için

Mohammad Özmüş 5 yıl

Benim Türkçem de pek iyi değildir eksiklerimi bakmayın lütfen !

Mohammad Özmüş 5 yıl

Siz öğretmenlik okuduğunuz için ben ilgili konuları tavsiye ettim zaten ama Nagehan Öztabak hocamız olmaz diyor orasını ben de bilmem.

Mohammad Özmüş 5 yıl