İnsanlar IŞİD gibi bir terör örgütüne neden katılıyor?

(Grupta siyaset yasaktır. Cevaplarınız küfürsüz Ve siyasi içerikli olmasın)
*Sizce Kuzey Kore ve ABD (onca akan kan Ve gözyaşı yetmemiş gibi 1.ve2. Ve daha nice savaşlardan belliki ders alınmamış olsa gerek ki) üçüncü bir dünya savaşı başlatırlar mı? (Bir birlerine nükleer silahlarıyla tehdit ediyorlar...)
* İncirlik üstünde ABD uçağına saldırı düzenlemeye çalışan bir Rus Daeşli yakalanmış. Verdiği ifadelerde Daeşli olmayan tüm müslümanları kafir olarak nitelendirmiş. Oda yetmezmiş gibi ortalığı karıştırmak için Alevi derneğine bombalı saldırı düzenlemeyi planlıyormuş. Uzun lafın kısası hepimiz bir birimize düşmeden aklımızı başımıza alsak iyi olacak. Neyse boşverin sorum şu;
İnsanlar Daeş gibi bir terör örgütünün yalanlarına nasıl kanar?
Yaptıklarının İslamiyetle ilgisi olmadığını nasıl farkedemez? Yada bu tür örgütlerin kendilerine nasıl yandaş bulabiliyor?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
72
72 CEVAP

Şahsi fikrim, İslam dinini yaşamak istiyorsanız ap açık olan arı duru kurana tabii olun. Hadis denilen çöplükten kurtulun. Allah kitabında herşeyden örnek verdik eksik bırakmadık diyor. Kimin sözüne itimat edeceksiniz? Allahın sözüne mi? Yoksa peygamberin söylediğine emin olmadığınız ama kurana ters ama kurana uyan hadislere mi? Kökü "slim" den gelen adı barış dini olan diğer kitapların tastikleyicisi Kuranı Kerime gelin.

U