İnsanlar neden bir arada insanca yaşamayı beceremiyor?

Günümüz insanları yıkıcı bir saldırganlık, kin, öfke, nefret, acımasızlık, yoketme ve bitirme çabası içinde. Peki neden, niye bir arada insanca yaşamayı beceremiyorlar? Bu durumda olmalarının nedeni ne?

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Aslında bunun kısmen insanlarla bir ilgisi yok, devletlere ilgili bir durum şöyle avrupa ülkelerindeki insan haklar hatta hayvan hakları bile bazı ülkelerdeki insan haklarından daha iyi ve refahtir. Ayrica insanların ekonomik bagimsizliklarinin olmaması ve geçim sıkıntıları gibi sıkıntılar insanları nefret ve istenmeyen duygulara yönetir tabi bunu genelememiz doğru olmaz bu gün ekonomik bağımsızlığı olmayan ve geçim sıkıntısı olan nice kaliteli insan bulunmaktadır. Ayrıca refah düzeyi iyi olup bu yukarıda saydığımız şeylere sahip olan nice insanlar da bulunmaktadır. Ve sonuç olarak bunun bir seçim olduğunu ve bu seçimleri etkileyen bazı olaylarin ve durumlarin olduğunu saniyorum

V

Dünyanın geneline baktığında sonuçlar aynı. Şayet Avrupalı insanlar mükemmel olsa diğer ülkelerdeki toprakları sömürmez, işgal etmez ve savaşlar ile bir çok insanı öldürmez. Senin saydiklarin kendi içindeki toplumda geçerli olur ancak.

Tahsin Eranıl 6 yıl

Oncelikle yorumu iyi okumamış sin en son cümlede bunun bir tercih olduğunu ve bu tercihi etkileyen olay ve durumlarin olduğunu yazdım ayrıca Avrupalı insanların mükemmel olduğun söylemedim .

Veysi Akn 6 yıl