İnsanlar neden birbirlerinden farklıdır?

Arkadaşlar bazı insanlar dağ gibiler. Ne olursa olsun yıkılmıyor, sıkılmıyor, üzülmüyor, etkilenmiyor vb. Dediğim şeyler olsa bile belli etmiyor, takılmıyor, gizliyor, gamsız gibi duruyor. Bazı insanlar ise çıt kırıldım. Her şeyden çok çabuk etkileniyor, üzülüyor, sıkılıyor. Bu iki durumun farkı neden kaynaklanıyor? Etkilenmeyen, üzülmeyen, sıkılmayalar ile etkilenen, üzülen, sıkılanlar arasında ki farkın bilimsel, psikolojik, sosyolojik, fiziksel, biyolojik nedenleri var mıdır? Varsa nelerdir?

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Kesinlikle yapı, yaradılıştan kaynaklı, ben kendimde beni yorduğunu yıprattığını düşündüğüm mükemmeliyetçi detaycı yapımı her ne kadar uğraşıp yenmeye çalışsam, boşveren geniş bi yapıya sahip olmaya çalışsam da imkansız..

N

aynen imkansız..

Reyhan Dikgöz 6 yıl

Maalesef öyle, o çıtkırıldım, tırnağı kırılsa kıyameti koparan bi okadar da değer gören kadınlardan olamadık hiç, herdaim güçlü oldum, çocuklarım için, ailem için, tatminkarlığı güzel olsa da çok yorucu..

Neslihan Ala 6 yıl

ne mutlu sana ve bi o kadar zahmetli olsada herşeyin değeri bilmekte güzel.. SEVdiklerimiz çok güzel o yorgunluk... Aynen ÇItkırımlardan olamadık işte ama onlarda hayatı gelişine yaşıyolar.. Aradaki farkımız bu onlarla..

Reyhan Dikgöz 6 yıl

Kesinlikle öyle, sağlık olsun..

Neslihan Ala 6 yıl

Yoruluyorsun ama yinede vazgeçemiyorsun dimi bende öyleyim. Başkasını değil ama kendimi tatmin etmem lazım. O daha da kötü

Betül Köybaşı 6 yıl

Aynen öyle, söz veriyorum kendime, yeter yapmıycam uğraşamıycam bitti artık diye, eşim gülüyor kandırma kendini duramazsın sen diye, akşam eve bi geliyor, paralamışım kendimi yine o haklı, sonra fukara tesellisi olsun kıymetini el bilmezse de Allah biliyor, sevabı yeter vs..

Neslihan Ala 6 yıl

Neslihan Ala aşk bence. Tek sebebi. Bir gülüşü yeterli.

Betül Köybaşı 6 yıl

Belki de, eşe, aileye yapılınca güzrk zaten ama hak etmeyen, kıymet bilmeyenlere yapılınca enayi damgasını kendim vuruyorum kendime..

Neslihan Ala 6 yıl

Neslihan Ala enayi diye düşünme. Allah için yap. Merak Etme herkes ne verirse onu alır

Betül Köybaşı 6 yıl