İnternette hakaret içerikli paylaşımlar yapmak

Hukuki paylaşım sitelerinde hakaret içerikli yorumların yapılması, Suç işlemeye tahrik suçu kapsamında bir eylemdir diyebilir miyiz.?
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

Bu ülkede bir erkeğin, yazdigi harfler dahi. Davadır.
ÇAKAL avukatlar nasıl vatandaşı soyacak. Adliyeler nasil dönecek. Ama erkeksen suç. Kadin hakaret de eder, küfürde. Dokunmaz lik var biliyorsun.
Hukuk sitesi diye adlandirdiginiz, sitelerin çoğu.
Feminist lerin ve çakalların burda erkekleri tahrik ve teşvik ederek. Vekiline asliye ceza açtırır. 2 avukat vekil ücreti alir.
Saraya ceza oder
Sikayet eden kadinin eline bir şey geçmez.
O sitelerde, özellikle SAHTE PROFİLLE. Yem arayan çok kaşar vardır. Eski eşinin, senin benim yorumunu alır. Vekilide direk karakola gönderir bayani.
Canli yaşayan birisi olarak.
Dikkat, bunlar artacak.

A

Arif Gzg aynen bu özgür denen kişi gibi

Hüseyin Colo 3 yıl

Kadın erkek diye bişey yok.. Eğer şijayet edilirse herkese çeza var 10 bin ödedim. Hemde sadece deli dedim diye şikayet etti.

Yıldız Erbuğa 3 yıl

Yıldız Erbuğa açık net hakaretler, küfürler tehditler var elimde. Onlarca kez hem soyguncu vekilini hemde eski eşimi şikayet ettim. Zart tamami hiç bir şekilde bakılmadan kapatıldı. Ayni kisiler ordan burdan buldukları yorumlarla hakkimda 17 adet asliye ceza açmayı başardılar. Adalet yok. Adalet hırsıza arsıza ve kendini kadin diye adlandıran yaratıklara var bu ülkede. Tecrübem bu. Adliye bu çakal avukatları korumaya alarak. Vatandaşı resmi soymak talar

Arif Gzg 3 yıl

Arif Gzg lafı öyle usturuplu söylüyorlar ki ceza gerektirmiyor hakaret küfür var ama cezası olmayan şeyleri biliyorlar. Biz saf direk söylüyoruz. .

Yıldız Erbuğa 3 yıl

Yıldız Erbuğa iyi günler

Arif Gzg 3 yıl