İntihar etmeyi düşündünüz mü? vazgeçiren ne oldu?

Aranızda hiç intiharı düşünen hatta girişiminde bulunan oldu mu?
Vazgeçmenize sebep ne oldu? Sizi durduran neydi?

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Şu an ağır bir depresyon tedavisi görüyorum kafamda sadece intahar var doktor beni yatırmak istedi hastanede yer yoktu beni mutlu eden tek bir olay yok herşey hep ters gidiyor yolunda giden tek bir şey yok ama artık dayanamıyorum en güzeli çekip gitmek.

S

İllaki vardır bir yerlerde sizi mutlu edecek bir şey bu kadar karamsar olmayın

Ceyda Çınaroğlu 6 yıl

İnanın şaka yapmıyorum gerçekten yok kaldıramıyorum artık hiçbir şeyi bıktım insanlarla uğraşmak tanda ben yaşasam ne olur yasamasam ?

Serhan Nefes 6 yıl

Aslında o öyle değil mutlaka vardır bende öyleydim çok takıntılıydım olumsuzluğa odaklanmıştım 6 yılım böyle geçti bir kitap okumuştum ismini unuttum sonra bir kaç kitap daha ordaki insa lardan örnek aldım sonra hayata onlar gibi bakmaya başladım zamanla düzeldiğimi gördüm neye odaklı düşünürseniz hayatınız o yönde ilerler herşey beyinde biter kimse dört dörtlük yaşamıyor.

Eylem Soyvural 6 yıl

Bende kitap okuyan biriyim öğütler tecrübeler felsefeler vs... Bu ve buna benzer çok şeyler okudum kişisel gelişim dahil çok pozitif düşündüm hayal ettim ama olmuyor olmuyor...

Serhan Nefes 6 yıl

önce sizi hayattan soğutan sebep nedir onu bulmanız lazım

Eylem Soyvural 6 yıl

İşte en büyük sorunda bu hicbirseyin mutlu etmemesi ve herşeyin ters gitmesi

Serhan Nefes 6 yıl

bunun altında bir olay vardır sizi soğutan hayattan bir tranva yaşamışsınızdır mesela ben 8 yaşındayken bir arkadaşım bana sen gülme sana yakışmıyor demişti ve ben hala pek gülmüyorum insanların içinde. Çok saçma ama gerçek

Eylem Soyvural 6 yıl

Bilemiyorum inanın

Serhan Nefes 6 yıl

En güzeli düşünmemek hayat iyi veya kötü birgün öleceğiz güzel yaşamaya gayret etmek lazım.

Eylem Soyvural 6 yıl

inanın bir gün gelecek hissetmeyeceksiniz ve hatta büyük ihtimal ileride şuan ki sorunlarınıza güleceksiniz harap etmeyin kendinizi bu kadar çok zor durumdaysanız tedavi olun destek alın

Ceyda Çınaroğlu 6 yıl

Ben atlattım kendi kendimi tedavi ettim ve çevremde bir kişinin desteği olmadan.

Eylem Soyvural 6 yıl

eylem benim de öyle oldu fakat herkes bu kadar güçlü değil

Ceyda Çınaroğlu 6 yıl

Malesef öyle ama güven duygusunu kaybettim sadece

Eylem Soyvural 6 yıl

hiçbirşeyin mutlu etmemesinin biraz da sebebi, mutsuzluğa odaklanmak ve mutlu olmaya hazır hissetmemek tam istememek aslında. Gerçek mutluluk nedir diye sorsanız, herşeyin ömrü var. mutlu olmamamıza sebep ne, onu bulmalıyız, tabi bu da birgünde bulunacak şey değildir, birgünde olmadı ki.

Yeliz Sarıkınacı 6 yıl

Zihniniz tamamen Egonuzun kontrolüne girmis. Ego olumsuzluklari sever. Ani yasatmaz. Gecmis gelecek ve kendiniz, kendinizi baskalariyla kiyaslama, ego icin secilmis bir kurbandir. Bu yüzden özbenliginizi, kendinize güveninizi kisaca farkindaliginizi kaybetmissiniz.Buna zihindeki kisilik catismasi da denilebilir. Her insanda ego vardir. Ama zayif karekterli insanlarda maalesef ego iradeyi tamamen ele gecirebiliyor. Benim kzimda ayni seyden muzdarip. O sebeple ego hakkinda doktorunuzdan ya da internetten, kitaplardan bilgi alarak icinizde zihninizde neler olup bitiyor karsilastirabilir siniz. Sartlandirilmis zihninizi belki degisterebilirsiniz. Egonun en büyük düsmani hayatin kendisidir bunu sakin unutmayin. Benim kizim psikologada gitmek istemiyor egosunun zünden. Caresiz bir anne.

Saime Çitak 6 yıl