İPhone 8 plus mı, Samsung note 8 mi?

Güncel bi soru arkadaşlar uygun fiyata gelecek yurtdışından iPhone 8 plus ile Samsung note8 arasında kararsızım siz olsanız hangisini seçersiniz ?

com-0z3izvqhpasbouazurlx.jpg
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Samsung her zaman çöptür.

Ş

Güldürdün sabah sabah farkındamısın bilmiyorum da 6200 tl ye satılan iphone x in ekranını çöp dediğin marka üretiyo at gözlüklerini çıkaralım lütfen

Bilal Kolcan 6 yıl

İki telefonu da çok iyi biliyorum. Emin olabilirsin. Samsungun bütün ürünlerine çöp gözüyle bakıyorum.

Şule Ermelek 6 yıl

Ben tek yönden bakmıyorum sizin gibi herşeyi deneyip yorum yapıyorum.

Şule Ermelek 6 yıl

Neyi denedinde Apple üstün geldi biraz anlatsana

Bilal Kolcan 6 yıl

Kardeşim, sen galiba hiç virüs gibi sorunlarla karşılaşmadın. Apple ürünlerinin de bu konuda ne kadar titiz çalıştığını farkında değilsin. Sadece özellikler mi gerçekten. Bu zamana kadar hiçbir firma apple kadar güvenliği düşünmedi.

Şule Ermelek 6 yıl

Note serisi ve s6 dan sonraki seriler çöp değil önce kullanın sonra yorum atın. D asıl iphone çöp hafızası dolar elden birşey gelmez. Internet olmayınca hiç birşey olmuyor uygulamalara sürekli para veriyorsun. Android de apk var mis gibi. Virus dediginiz şey kullanıcının girdiği indirdiği sitelerle alakalıdır. Ki iphone da icloud hackleniyor. Git bak google ünlülerin ifsalari icloud dan çıkma:)

Fatih Gundogan 6 yıl

Ben küçük bir yazılımcı olarak bile samsungun hafızasına girebilirim. Siz hangi güvenlikten bahsediyorsunuz

Şule Ermelek 6 yıl

Ben yazılımcı olmadığım halde Apple a jailbreak yapabiliyorum ona bakarsan

Bilal Kolcan 6 yıl

Iyi gir benim telefonuma ozaman fotoğrafımı çal cihaz ele geçerse herkes yapar zaten bunun için hacker olmaya gerek yok xd

Fatih Gundogan 6 yıl

Hadi bakalım apple güvenli değil girin bakalım macbooka, iphone a Abi bilmeden yorum yapmanıza gülüyorum

Şule Ermelek 6 yıl

Güvenliği kötü demiyorum hacklenmiycek yazılım yoktur bunla övünmek yerine. Yuklediklerinize dikkat ederseniz iki cihazada birşey olmaz

Fatih Gundogan 6 yıl

Yukledigim şeyler mi yapmayın allah aşkına, küçük düsünmeyin.

Şule Ermelek 6 yıl

Samsungun telefonları satılırken çok fiyat kaybediyor birde o konu var. İPhone’dan başka telefon kullanmam bende. Biraz iş hayatına girince güvenliğin önemi daha çok anlaşılıyor.

Burak Sağlamtunç 6 yıl

Arkadaşlar virüsü siteden ibaret sanıyor ne yazık ki. İş hayatını bilmiyorlar. Hele ki tasarım ve ürün üretiminde ne kadar önemli olduğunu.

Şule Ermelek 6 yıl

Arkadaş apklar var demiş, o apklar güvensiz zaten bi kere her uygulamaya paralı demiş, playstoredan farklı fiyat çok nadirdir

Burak Sağlamtunç 6 yıl

Ben yazılomcıyım bu dediklerinizin ikisinide yapamıyorum siz nası insansınız

Sinan Çağilci 6 yıl

Kardeş sen nasıl yazılımcısın

Şule Ermelek 6 yıl

Fatih Gundogan güvenilir olduğu için iphone kullanıyorlar zaten hacklenmicek bir şey yoktur.( bu da herkes yapabilir demek değil sayılı kişiler) Emin ol android olsa her gün bir ünlünün görürdün

Burak Yıldızoğlu 6 yıl

Tamam bende iddali olan varsa cihazımı hacklesin. Oturduğu yerden sonra konuşsun diyorum iki yazılımda çöp değildir. Şirketlerin kısıtlaması bazı şeyleri satmak için çaba sarfetmesi insanı sınır ediyor. Kulaklık girişini kaldırdılar millette görüyorum aparat var. D bense bluetooth kulakligimla keyif li keyifli dinliyorum. Savunulacak çok şeyi kadar eleştirilecek tarafı daha çok

Fatih Gundogan 6 yıl

Sana kısıtlayıcı, bize göre güvenlik. Karşılaştırma yapıyoruz burada.

Şule Ermelek 6 yıl

Ergen kardes babasi ne alirsa onu kullaniyor. Nerden bilsin. Millette cevap vermis asdfgh ikiside dunyanin en buyuk markalari. Bir seyi yuceltmek icin digerini yerin dibine sokmak komik oluyor.

Umut Kubilay 6 yıl

Bilal Kolcan ya ahaha iPhone x green line yaz google’a da o samsungun ne kadar çöp ekran ürettiğini de gör

Tarık Ozcifci 6 yıl

En büyük rakibine ekrana üretirirsen olacağı o note 8 de niye olmuyo green line

Bilal Kolcan 6 yıl

Bilal Kolcan s7 ve patlayan note7lerde de pembe çizgi vardı araştırabilirsin. Note 8de “ŞU AN”a kadar yok. Belki de çözmüşlerdir bak sen şu büyük üreticiye

Tarık Ozcifci 6 yıl

Umut Kubilay insansın kişisel hayatına aptal beynini yormamayi öğren ondan sonra eleştiri yap.

Şule Ermelek 6 yıl

Samsung iki yıldan fazla telefonlarına güvence bile vermiyor. İki yıl içinde çöp olan telefonu savunmak nedir. Apple kullanmamış, sadece iphone kullanıp yorum yapmayın. Adamlar bilgisayar da herkesi yenmiş durumda. Tartışma konusu bile olamaz apple.

Şule Ermelek 6 yıl

apple da müşteri memnuniyeti var. Yeni aldıgın cihazı elinden düşürüp kırsan apple sana yenı cıhaz hedıye edebılır bır daha kırma diye. Güvenlik kısmında ikiside aynı risklere sahip fakat apple market virüs ve zararlı yazılım bulunma ihtimali çok düşüktür buna karsılık bir çok uygulama yoktur. Android daha fazla uygulama sunar buna karsılık marketten zararlı yazılım ınmesi muhtemel. android de katakulli işler daha rahat dönerken apple da biraz daha zor döner. Apple son kullanıcıya daha rahat daha temiz bir cihaz sunar. Android se biraz kurcalamak isteyen kullanıcıya daha rahat imkanlar sunar. En kötü müzik mp3 atmak bile iphone da biraz daha sıkıntıdır.

Sinan Çağilci 6 yıl

Çok da tartışmaya gerek yok gerçi rakamlar herşeyi ortaya koyuyor Apple artık Samsung'la değil Huawei ile yarışıyor

com-qy1gia82qist5okz34rp.jpg

Bilal Kolcan 6 yıl

Tek bir habere bakıp yorum yapılmayacağını bir gazeteci olarak çok iyi biliyorum.

Şule Ermelek 6 yıl

Sende de ne çok meslek varmış hem gazeteci hem yazılımcı maşallah konuyu saptırma gerçek haber bu rakamları mı atayım direkt?

Bilal Kolcan 6 yıl

Neye göre gerçek haber? Evet çok bir çok işi birden yapıyorum. Satış rakamı bu kalite değil. Bir satışı değil kaliteyi konuşuyoruz.

Şule Ermelek 6 yıl

Yav he he ekranını rakibine ürettiren markanın nesini savunuyosun daha anlamadım ki

Bilal Kolcan 6 yıl

Yahu iPhone’un toplasan senede çıkardığı telefon max3. Samsung senede 7-8 tane çıkarıyor. Satış açısından Samsung her kesime hitap ediyor. Şuleninde dediği gibi kaliteyi göstermiyor bu

Burak Sağlamtunç 6 yıl

Kaliteyi savunuyorum ben markayı değil, aynı şekilde sonyyi de savunurum, huawei de. Ki telefondan anlayan bir insan bunu gayet net anlayabilir.

Şule Ermelek 6 yıl

Iphone savunanlarin telefonla 1 gunu; facebook, Instagram, Whatsapp, odaklama yapmadan foto. Sonra iphone coh eyiii

Yusuf Özlük 6 yıl

Samsung ile dünyayı kurtarıyorsun sanki, gülünç

Şule Ermelek 6 yıl

Yusuf Özlük odaklama yapmadan foto? Seni portre moduyla tanıştıralım dostum

Tarık Ozcifci 6 yıl

Bebim Note 8 ile yaptijlarimin ancak %30 unu Apple yapabilirsiniz. Gunumuzun en bilindik Veblen mali iphone dur bu akademik bir calisma. Scama sapan mentionlamayin beni artik. Okuyun biraz. Konustugum kesime bak ya.

Yusuf Özlük 6 yıl

Heyt bee erkekkk

Burak Sağlamtunç 6 yıl