İPhone 8 plus mı, Samsung note 8 mi?

Güncel bi soru arkadaşlar uygun fiyata gelecek yurtdışından iPhone 8 plus ile Samsung note8 arasında kararsızım siz olsanız hangisini seçersiniz ?

com-0z3izvqhpasbouazurlx.jpg
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

128 gb 7’den note 8’e geçtim 4s, 5, 6 ve yıllarca kullandığım bilimum apple ıvır zıvırlarından sonra; note 8, 8 adlı 7s’le kıyaslanacak cihaz değil, teknik olarak x bile böyle değil ama kağıt üzerinde kalmıyor tabi iş, kestirip atmayalım x’i. Apple’ın alameti farikası işlemci-işletim sistemi uyumu eski günlerde kaldı, kasmıyor, donmuyor diyene ios 11.1.2’li 7’yi gönderebilirim. Ayrıca android cihaz deyince alt-orta sınıf cihazlar üzerinden yorum yapıp iphone’larla kıyaslamak yanlış, bu hep yapılıyor, amiral gemileri belli.

U

Sonuç olarak note 8 mi alayım dostum

Zülküf Özyonar 6 yıl

direkt “bunu alın” diyemem ama bariz önde olan cihaz note 8. ha çok yüklenmiyorsanız, öncesinde de iphone kullanıcıysanız 8 de kötü olmaz tabi.

Umut Karaçaylı 6 yıl

Umut Karaçaylı şu an 6s kullanıcısıyım çıktığı ilk gün aldım öyle program vs kullanmayacam herkesin kullandığı gibi sosyal medya WhatsApp foto vs

Zülküf Özyonar 6 yıl

farklı bi şey arıyorsanız note 8 kötü olmaz, kalem, ekran, kamera üçlüsü misal, zaten kıyaslamadaki iyi olan cihaz ama alışkanlıklarınızdan vazgeçmek istemezseniz de iphone’a devam edin derim. Note 8’i alalı iki hafta oluyor, x dahil yetmediği için geçtim note’a ama hala 7’yi kullanıyorum alışkanlıklardan dolayı, cihaza taşınmam lazım bayağı karar sizin

Umut Karaçaylı 6 yıl