İphone telefonum kırık veya çizik olduğu için garanti kapsamından çıkar mı?

Arkadaşlar merhaba, ben ıphone 6s kullanıyorum ve garantimin bitmesine de 5 günüm kaldı. Bugün telefonu teknik servise götürdüm donma ve sarjın saçma sapan bir bitip bir artmasından dolayı. Ancak teknik servisteki kadın telefonu hiç incelemeden, şikayetimi bile dinlemeden sağ en altta bir çizik olduğu için "kırık" olduğunu iddia edip "garantiden çıkar bu durumda. 620₺ verip ekranı yaptırın sonra garantiniz devam etsin" dedi. Ben de doğal olarak sinirlendim. Benim şikayetim bambaşka, dinlemeden böyle bir üslup ve garantiden çıkması ne demek? Diğer hiçbir telefon markası çizik kırık ekranı vs sorun yapmadan alıyor; yalnızca o kırık kısmını mesela garantiden saymayıp işleme koymuyor. Neyse çok uzatmadan, sürem az olduğu için acele etmem gerekiyor ve bu durumda ne yapabilirim, başına daha önce benzeri gelen var mı? Dediği doğru mu ya da bir şey yapamaz mıyım vs vs yardımcı olur musunuz?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Ben de aynı dertten muzdaripim ama yalnız daha götürmedim götüreceğim benim telefonumda da böyle bir ezik var seninkinden büyük mü acaba? Benimkine de aynı şeyi söylerlerse deliririm
Not: telefonu ilk aldığım gün oldu bu çizik şu anda 2. Yılına girmek üzere garanti bitmesine 1 ay kaldı

com-qe198i5pypslwx49q6sg.jpg

B

Hemen hemen aynı sayılır ya akşam fotosunu atarım ben de

Büşra Karaca 6 yıl

Okkey

Berkant Karana 6 yıl

Bugün Ankamall gürgençlere götürdüm 6s cihazımı 40 dereden su getirdiler kasada hasar var cihazın altın yamukluk var bilmem ne çıldırttılar beni. sonra kızılaydaki kvkya götürdüm sorunları dinleyip cihazı aldılar fakat eve gelip kvk sitesinden cihaz durumunu kontrol ettiğimde garantili cihazıma garanti dışı onarım olarak kayıt açmışlar. 4 ay önce pil değişimini sorunsuz şekilde yaptıkları cihaza şimdi her türlü zorluğu çıkardılar. Bakalım sonuç ne olacak.

Nuh Mehmet 5 yıl