İphone x almaya karar verdim kullananlar var mı?

Selamlar. Iphone x almaya karar verdim kullananlar var mı herhangi bir nedenden dolayı sıkıntı çekenler var mıdır? Teşekkürler
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Kronik sorunlarla dolu

M

Ne gibi mesela

Onur Usak 5 yıl

Webtekno ya direkt bakabilirsin hocam

Mustafa Seckin 5 yıl

3 ay 5 gündür kullanıyorum, işyerimde aynı zamandır kullanan da var, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Neymiş bu kronik sorunlar merak ettim? Kaynağı belli olmayan bi yerden okuyasım yok.

Onur Kazıcı 5 yıl

Famcoyluga devam hocam sen, webtekno için kaynağı belli olmayan dediğine göre devam

Mustafa Seckin 5 yıl

Webtekno gibi bir kalitesizliği kaynak olarak almak Bu grup beni her geçen gün daha da güldürüyor.

Enes Talay 5 yıl

Apple sizlere para mı veriyor eski 3 cihazım lg idi oncesi motorla şimdi xiaomi, kullanmayı bilmeyip Android e çamur atacağınıza verdiğiniz paranın karşılığını arasanız hiç bu diyaloglar olmayacak, tüketici bakmayın işinizi en iyi yarayacak şeye bakın.

Mustafa Seckin 5 yıl

com-8r6jnwv82f39vyulq683.jpg

Mustafa Seckin 5 yıl

com-48gmb2vlseirpt9vkcf1.jpg

Mustafa Seckin 5 yıl

Sdn Donanım Haber

Mustafa Seckin 5 yıl

Bunlarda kalitesiz doğruyu soyleyerek Apple a laf geliyorsa hepsi kalitesiz

Mustafa Seckin 5 yıl

com-r1ih7oz2lzu08a2ya1me.jpg

Mustafa Seckin 5 yıl

com-ybfttsk3zeqk07wl3prf.jpg

Mustafa Seckin 5 yıl

Apple kral evet

Mustafa Seckin 5 yıl

Bu tarz hatalarda karşında tam destek verecek bir apple olduktan sonra hiç ama hiç sorun yok. Hata vs olabilir bir ayıp değil. Adamlar şu ana kadar yaptıkları her hatayı yada eksiği telafi etmeyi bildi. Cart diye çıkarıp yeni seriden sıfır telefon verdi gerektiği yerde. Boş konuşup apple a bok atmayın.

Can Neşe 5 yıl

Mustafa Seckin lg kullandım samsung kullandım xiaomi mi6 çıktı gittim aldım şimdi iphone 7 kullanıyorum ve insan olduğumun farkına vardım. Ayrıca android kullanmayı bilip bilmemek değil konu telefonla yatıp kalkan iki dk elimden düşürmeyen iş eğlence vs herşeyimi telefonla halleden laptopa ihtiyaç duymayan biri olarak iphone seçerek iyi yapmışım diyorum.

Taner Tunakan 5 yıl

Can Neşe apple a bok atıyorum çokta mutluyum seni ilgilendirmez, hoşsun gitmiyorsa cevap vermezsin Mesleğim direkt teknoloji ile alakalı ve bana bu Apple ın sizlere kattığı hiçbirşeyi söyleyemezsiniz, piyasada olmayan ve aman aman gerekli kesinlikle lazım denilen bir artısı yok. Bana ne lg ne mi nede Android bir para vermiyor ama kendi anası gibi Apple savunanların hissesi olduğunu düşünüyorum. Ben hata dediğimde bir söz ettiğim de her zaman üzerime yorumlar yağıyor ben Android i böyle savunmuyorum ben Apple ın haksız kazancından bahsediyorum. Her alandaki tüm teknolojik aletlerin %20 marka %10 yazılım %60 donanım kalan %10 reklamasyon vb için harcanır Apple marka ya %40 yazılıma %30 alıyor ürününde

Mustafa Seckin 5 yıl

%10 yazılım açık kaynak kodlu android i alınca %10 normal. Apple kendi geliştiriyo yazılımını bunun argesi vs si. Mesleğin direk neyle alakalı bilemem ama piyasada olan yazılımı optimize etmekle kendi yazılımını yapmanın arasındaki farkı henüz anlamamışsın. Markaya da alır kullanıcılarını diğer markalar gibi 1 ay bekletip sonra da kullanıcı hatası diye dönmüyorsa herhangi bir sorunda kronik bile olmasa bizzat başıma geldi sabah 10 da apple store a gidip 12 de elimde sıfır cihaz ile çıkabiliyorsam apple store dan 1 ay bekleyip kullanıcı hatası tamlamasını duymaktansa %40 markaya vermeyi tercih ederim. Ben apple ya da android diye yorum yapmadım ayrıca. Kronik sorun diye bir markayı gömemezsin. Her ürün de yazılım da release den sonra hatalar buglar exploitler olur. Önemli olan o marka bunları kapatabiliyor mu veya kapatamayacağı durum olduğunda telafi edebiliyor mu ona bakacaksın. Direk teknoloi ile alakalı çalışıyorsun ama şu son yazdığım cümleyi düşünemeyecek durumda olmanda ayrı bi gariplik.

Can Neşe 5 yıl

Cümlene baştan girip bitircem. Apple in tüm ürünleri unix kernel üzerinedir bilmeden konuşmayı bırakın artık. Muhatap bile olamam böyle düşünceler ile

Mustafa Seckin 5 yıl

Lg de 3 kez cihaz sıfırlattım. Garanti konusu kullanıcıya cidden bağlı.

Mustafa Seckin 5 yıl