İstanbul'da yalnız başıma kalacak yer konusunda kararsızım, yardım?

arkadaşlar selam bir konuda fikrinizi alacağım. İstanbul'da ailemle yaşıyorum, yakında memlekete dönüş yapacaklar ama ben burada kalacağım. Sorum ise kalacak yer meselesi.

atatürk havalimanında çalışıyorum, beylikdüzü-mecidiyeköy arası bir yer belirledim kafamda, 1+1'e çıksam en uygun (700-800 tl) beylikdüzü ama o da çok şehir dışı.

daha merkezi bir yerde başkasıyla eve çıkayım diyorum ama titiz ve aşırı düzenli biri olduğum için ev arkadaşıyla sorun yaşarım, kendim gibi titiz, bulaşık biriktirmeyen ve çalışan birini bulsam belki ama o da şans işi.

bunları yazarken apart geldi aklıma, apart mantıklı olur mu yoksa çok mu baskı altında hissederim orda? Atıyorum misafirim gelse sorun yaşanır mı? Öğrenci çok olur oralarda, gürültü problemi yaşar mıyız?

aylardır hindi gibi düşünüyorum işin içinden çıkamadım sizce en mantıklı seçenek hangisi ya da başka bir tavsiyeniz var mı?

com-dsz0aajdb48j06ynthm6.jpg
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Aga 300 lira fazla olsun tek olsun. Inan bigun oyle birsey yasiyorsun ki keske o parayi verseymisimde yasamasaymisim diyorsun.

Ü